Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budemo realni, Vedovo vrijeme je bilo i proslo. Svaka mu cast i defintivno je zasluzio biti poznat kao jedan od najvecih napadaca nase repke, ali nije fer forsirati njega zbog stare slave i oduzimati nekom priliku kao Arminu Hodzicu. Vrijeme je da idemo dalje i trazimo novu zamjenu u mladjim igracima. Sto duze se cuvamo Ibisevica po svakoj cijeni, duze trosimo vrijeme.
Armin Hodzic nastupa u HNL-u i to nemojte zaboraviti. Cak ni tu nije 100% standardan. Vedo je sve ovo vrijeme bio sa ekipom sto znaci da je trenirao punom snagom i da fizicki 100% u formi (inace ga Herta nebi ni kupila). Najbolji dani su mu prosli ali mogao bi se jos jednom vratiti i postati prvotimac u Herti sa desetak golova u sezoni, sto bi i nama garantovala da ce biti clan reprezentacije sljedece dvije godine. Naravno da je pao u neku rupu ali smatram da se moze iz nje izvuci i jos uvijek nam biti od koristi jer mi za njega nemamo zamjene. Dzeko i on su nam jedini spicevi. Akonkretno Hodzic jos nije za reprezentacije. Djuric je daleko od Vede. A Zec se nikad nije ni uspio probiti kako treba. Nadam se Ibisevicu jos barem 2 godine i do tada da neko novi proradi.....ali trenutno su Vedo i Dzeko jos uvijek jedini ozbiljni kandidati.
100% se slazem i to je ono sto govorim. Vedo je gigant bio i ostao, ali vrijeme je ici dalje. Ljudi svi sad pitaju "Sta je sa Vedadom!?" kao da je za ocekivati da igra 110% i razbija Bundesligu u svojoj 31 godini. Tesko ko moze igrati na tom nivou nakon 30 godine. Jos je Vedo imao povrede velike pa i to se treba uzeti u obzir. Ljudi, nije nista sa Vedadom, nego godine lagano cine svoje. A ovo forsiranje u repki ispred tipa poput Hodzica nije logicno i kao sto si rekao, samo uvelicava stetu nasu kada ova generacija ode.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Nece ga nesto.Mora da je sjekao nokte u aksam.
https://www.youtube.com/watch?v=MmMA_bXIQCQ
Ma ti u klubu ne mozes bazen pogoditi.. ali zato u reprezentaciji si uvijek opasan :)
ybs emocije vedo...ne pises poeziju....suti i igraj...
Hajde Vedo, sretno care, noga ti se pozlatila i da nam proradis i da za repku i Hertu zabijes hejbet golova!
Dobro se on uvali u Hertu, po ucinku iz proslis sezona Mladost Doboj Kakanj je za njega izazov
vratit ce se Vedo......stari je to maher. ne mora on ni igrati u najboljoj formi ali postati prvotimac Herte i zabiti jedno desetak golova u sezoni to jos moze!
Pocinju se sprdati sa njim. Cuo sam jedan vic, ovako pocinje: "Dao ibisevic gol... kraj vica. E jebi ga meni nije smijesan
Ma bitno je da se ne sprdaju sa tobom jer si "jako" uspjesan cak si onsnovnu zavrsio.
...Ibisevic i pogodak ne idu u istu recenicu...
Kao i ti i pamet.
Ja ne znam koji je njegov problem, oca mi, ali on i pogodak nikako sastaviti. K'o da je covjek ograjisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)