Ne postiji nikakva razlika izmedju Cetnika,i ovih primitivaca,i jedni i drugi su kriminalci,igrom sudbine slucajno rodjeni na razlicitim stranama.
SAmno umno ograniceni ljudi mogu da vezu religiju koja slucajno ima preko milijardu poklonika na planeti,sa jednom malom primitivnom seljackom vojnom formacijom. Znaci mozes da pravis samo paralelu izmedju Isila i Cetnistva,jer se ni jedni ni drugi ne pridrzavaju nacela vjere u koju se kunu,pa se zapravo radi o istim nazadnim mozgovnim sklopovima.
Kojeg kralja,potomka sirovine i seljacine KAradjordja Petrovica,kojeg je Milos Obrenovic morao skratiti za glavu,jer je pravio gluposti,i vise nanosio stete Srbiji i sroskom narodu nego dobra.Mislis na kralja,koji vas je izdao i sa sve bogatstvom zdusio u London,a vi tako primitivni ste ostali da mu klicete,pa ste stali na stranu Fasizma i Hitlera,sa nadom da ce te preko jednog Fasizma,dobiti vjetar u ledja za vas fasizam,i primitivizam. Muhamed je bar istorijska licnost(izucava se u skolama),za razliku od Isusa,koji je samo plagijat svih ranijih paganskih obozavanja Sunca,pa mu je i rodjendan 25.12(7.januara,po starom kalendaru),u vrijeme zimskog solsticija,kada su rodjeni svi paganski Bogovi Sunca,i Horus,i Krisna,i Mitra,i Oziris,i Bodisatva,i jos stotine njih,pa su svi hodali po vodi,svi su lijecili bolesne,ozivljavali ljude,svi su rodjeni od Djevice,i ista prica se ponavljala 1000dama godina,i prije Isusa.Eto u sta vi vjerujete.
Prikaži sve komentare (97)