Bošnje su predobri, to je naprosto nemoguće. Uvijek, ali baš uvijek je podmetanje zlih komšija. A kad su katolici u Sarajevu čekali 14 godina, tražili 36 dozvola, da bi na kraju Hrvati iz Hrvatske napravili crkvu usred ''multi kulti, šega, raja i ćevapi''grada, to je također hrvatsko podmetanje. Muslimani osuđeni zbog kriminala u HR imaju veća prava od Hrvata u BiH, to im plaćaju Hrvati, npr. halal ishranu, dok katolicima istovremeno uništavate vjerske objekte. Pa ako smo ravnopravni, onda vi platite muslimanima u HR izgradnju džamije iz vašeg BiH proračuna. Evo i dokaza: http://balkans.aljazeera.net/vijesti/islam-u-hrvatskoj-model-za-evropu Muftija je rekao da se model mora temeljiti na uzajamnoj integraciji. http://direktno.hr/en/2014/domovina/6067/Muftija-Hasanovi%C4%87-Model-integracije-islama-u-RH-trebali-bi-slijediti-svi.htm ALI TO ZA BOŠNJE U BIH NE VRIJEDI, ONI IMAJU NEKU SAMO NJIMA RAZUMLJIVU IDEJU SAŽIVOTA, TAKVU KOJU NITKO NEĆE OSIM NJIH SAMIH.
Ne znam mozda grijesim ali jel katolickoj crkvi u ratu nesto falilo? A znamo sta je bilo sa dzamijom u Ahmicima i ziteljima npr. da sad ne idemo dalje
Istina boli, znam ja to. Za Ahmiće sam se ispričao, provjeri moje komentare. Zato je za protjerivanje 15000 Hrvata iz Bugojna presuda glasila 6 godina. To je vaša pravda. Kad ste nakazni izborni zakon koristili za majorizaciju, onda je to ok, a kad to Hrvati naprave, onda je to najveća nepravda.
Prikaži sve komentare (353)