Minuta sutnje za genocidasa koji je pucao dijecu u ledja po Srebrenici.... hahaha only in BiH. Treba dati i minutu sutnje za oca Nerdina Ibrica koji je brutalno ubijen od strane genocidasa pa je to sve dovelo do tog ubistva neki dan.
Za cetnike koji pucaju minuse: Boli me karina za vas i za vase minuse. Sto se mene tice, Draganu se vratila krvava proslosti pred vrata. Nije niko kriv sto je bio genocidas i ubijao necijeg oca ili brata u Srebrenici. Sto bi rekli Amerikanci, WHAT GOES AROUND, COMES AROUND. Za Bosnj.. ne, ne, za BALIJE koji pucaju minuse: Dabogda vam komsija bio jos jedan Dragan Djuric kad toliko zalite njegovu smrti, a zaboravljate sta su vam hijene poput njega uradili 92-95. Vi ste gori od najveceg cetnika.
Jesu li mu te "vehabije" napunili "glavu glupostima" i samo izmislili da on nikad nije upoznao svoga oca jer su ga cetnici odveli i ubili? Jel to bila laz? Je li neko njega lagao za ubistvo njegovog oca? Tebi su te vehabije krive i kad pada kisa. Odjebi vise sa tom pricom. Djuric nije ubio njegovog oca, a sigurno bi da je imao priliku kao sto je poubijao ostale Bosnjake u Srebrenici. Da, nije njegovog oca ubio Djuric, a zato je Djuric mozda ubio ne samo jednog oca necijeg dijeteta nego desetine takvih od tih 8,000 ubijenih Bosnjaka od strane Pravoslavnih terorista. Hajde malo razmisli tom glupom hipsterskom glavom. Cetnici koji su klali, silovali, ubijali, i zive ljude spaljivali moraju se suociti sa cinjenicom da su oni 100% krivi za sve sto se desilo u Zvorniku.
Prikaži sve komentare (100)