Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaaaa 3 sarajevski klubovi u evropsku ligu 😍
Vidi tuzlaka sto divovima zabi a malo ste de ponovo rano poceli radovati zbog te duple krune patuljci
Minuta sutnje za genocidasa koji je pucao dijecu u ledja po Srebrenici.... hahaha only in BiH. Treba dati i minutu sutnje za oca Nerdina Ibrica koji je brutalno ubijen od strane genocidasa pa je to sve dovelo do tog ubistva neki dan.
Za cetnike koji pucaju minuse: Boli me karina za vas i za vase minuse. Sto se mene tice, Draganu se vratila krvava proslosti pred vrata. Nije niko kriv sto je bio genocidas i ubijao necijeg oca ili brata u Srebrenici. Sto bi rekli Amerikanci, WHAT GOES AROUND, COMES AROUND. Za Bosnj.. ne, ne, za BALIJE koji pucaju minuse: Dabogda vam komsija bio jos jedan Dragan Djuric kad toliko zalite njegovu smrti, a zaboravljate sta su vam hijene poput njega uradili 92-95. Vi ste gori od najveceg cetnika.
Jesu li mu te "vehabije" napunili "glavu glupostima" i samo izmislili da on nikad nije upoznao svoga oca jer su ga cetnici odveli i ubili? Jel to bila laz? Je li neko njega lagao za ubistvo njegovog oca? Tebi su te vehabije krive i kad pada kisa. Odjebi vise sa tom pricom. Djuric nije ubio njegovog oca, a sigurno bi da je imao priliku kao sto je poubijao ostale Bosnjake u Srebrenici. Da, nije njegovog oca ubio Djuric, a zato je Djuric mozda ubio ne samo jednog oca necijeg dijeteta nego desetine takvih od tih 8,000 ubijenih Bosnjaka od strane Pravoslavnih terorista. Hajde malo razmisli tom glupom hipsterskom glavom. Cetnici koji su klali, silovali, ubijali, i zive ljude spaljivali moraju se suociti sa cinjenicom da su oni 100% krivi za sve sto se desilo u Zvorniku.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ciljamo kvotu 2,10 – 2,50 (sistem dupliranja) i to činimo prilično uspješno. Od zadnjih 20-ak listića, 3 su samo bila promašena (dakle prosječno pogađamo 80-85% listića spomenute već kvote). Naš tim ima nekoliko stručnjaka te smo bazirani za više sportova: nogomet, tenis i američki sportovi (NBA, NHL i MLB). Odmah na početku napominjemo da ne nudimo nikakve dojave, npr. kvota 30, 50, 100, itd. već detaljne analize izabranih tipova koji zajedno daju koeficijent za poduplavanje uloga. Istina, kako je ovo sistem dupliranja (NE dojava) proces traje PUNO duže, ali je i sigurniji te dugoročno isplativiji. Za sve informacije kontaktirajte nas na mail od googlea s username: francescotipser1x2 gdje ćemo vam i detaljnije objasniti. Također upišite i francescotipser1x2 u google pa će vam izbaciti naš blog odmah pri vrhu.
jebat će ih široki
Pravda za Nijaza Gracića!!! :D
Cestitke Olimpicu....ako i Siroki ispadne...Covic poteze pitanje vitalnog nacionalnog interesa...trazi se jednakopRRaaavnost ...
sad mogu sve do kraja prodati kao i obično
Neka mi Bošnje smo opet našli da smo mi žrtve, pa je ubijeni policajac genocidaš.A to što imamo vehabije, što idu na strana ratišta, što nam bodu noževima imame, što pucaju na ambasadu, što dižu policijske stanice u zrak, što vrbuju djecu, što u svijetu stvaraju negativnu percepciju prema Bosni , što tjeraju investitore, što stvaraju nestabilnost....jebat ga.Nama Bošnjama je najlakše druge optužit za sve.Pa ne more bit da je do nas
Emire,popuši Draganu karinu!
Ovo je teroristički čin, a dok ne rokne u dzamiji za dzumu neće Bošnjo pameti doći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
45 min samo napred Borce
nek borac prođe i to je to
Rekoh juce,dobru ekipu imaju. Sve pohvale...
Čestitam! Aferim!