Cuj nije jasno zasto... Zato sto se u nasoj posti masovno kradu posiljke. Ko je u posljednje vrijeme sta narucivao iz Kine, zna da je veca sansa da vam posiljku ukradu nego da stigne. Bruka i sramota! Kad ljudi prestanu koristit usluge ove lopovske firme onda ce biti kuknjava, strajkovi, demonstracije ispred vlade, strajkovi gladju i ostali folklor. A sami pali, sami se ubili...
Potpuno se slazem sa tobom. U posti carinjenja SA radi grupa kriminalaca koja svaki paket nesto ukrade. Nikada ali nikada mi se nije desilo da je paket stigao bez greske.
@panker_iz_mira_drugi Ma nigdje veze. Mozes par puta tako nesto uradit, a poslije ti ebay ukine garanciju povrata novca i mozes se slikat. Evo meni licno je nestalo bar 5 od 10 posiljki iz zadnjih nesto vise od pola godine. Inace imam 100% rejting, nikad nijednu zamjerku od prodavaca, ali posiljke nestaju. Ja kao kupac cu naravno prijaviti da nisam dobio posiljku i traziti povrat novca, jer sam platio i proizvod i postarinu, a ni jedno ni drugo nisam dobio. Zao mi je prodavca jer ispasta zbog ovih kriminalaca u Posti, ali ni ja ne zelim biti zrtveno jagnje. Samo legalno koristim osiguranje koje mi ebay pruza. A policija nek se bavi kriminalcima.
Prikaži sve komentare (232)