Top komentar "Isjeći ga na komade , ispeći na gradelama i dati srbima u Hagu da objeduju" i jos neki "Objesio se da Bog da sa tom krstinom" "sjedi ispod krsta i jede govna sa tri prsta" "Poserem mu se na onaj drveni krst oko vrata" "..krepavo na aparatima ;))" Draga moja braco nekrstena, pljujte, psujte i proklinjite. To vam odlicno pristaje :-)
"Putnik je najpre sastavio tri prsta kako je odredio da se i mi krstimo od koga su jos vise pobesneli a ni do danas nisu uzmaknuli"
Ja se slazem s tobom, Puskin.... Mada ti nisam sestra, nekrstena.... Ja ne bih njega i slicne dala na sjecu...Nije moderna vise sjeca...Davno su kneyevo posjeceni.... Ne bih ja njemu i slicim njemu nista od ovoga sto se zove top komentarima. Ja bih njemu duuuugacak zivotni vijek pozeljela,mnogo duzi od uobicajenog.Pa da ga/ih nesanice umaraju,krikovi silnih majki proganjaju a likovi stradalnika u ocaj bacaju....Ja bih njima da ih proganja njihov zlocin, da iskreno za oprost mole ali da im se ne oprosti...Eto, takvu kaznu ja bih im pozeljela. Njima, cije su ruke krvave. Krvave od zla koji su pocinili nad neduznim, nenaoruzanim i nejakim. a ne od puske koju su zeljeli ili morali nositi pa iz koje su i pucali da se odbrane....Rat je bio...Nije pozorisna predstava ali ZLOCIN je ZLOCIN ma kakve okolnosti bile..
Prikaži sve komentare (83)