Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blento, namjesto da se roknu kad izgubi rat, on sad cirkus pravi s krstom od pola kubika kuvane bukovine... Baš me zanima da li će prije istrunut on ili krst ...???
Sramotis krscanstvo kao i oni kreteni u IDIL-u sto sramote Islam..treba vas na isti teren da se pobijete do istrebljenja bagro krvlocna.
i vi za Vareš, Trusinu,Kraljevu Sutjesku i dalje da ne nabrajam
Tolimir je ovu kasnu neoborivo zaslužio dobrovoljnim učešćem u genocidu. Problem je što su oni odgovorni - pokretači rata na prostoru bivše Jugoslavije, oslobodili Stanišića i Simatovića naprimjer, za koje je Tolimir bio samo izvršilac. No to je normalno obzirom da su Stanišić i Simatović, baš kao i cjelokupno političko i vojno rukovodstvo krnje Jugoslavije (Srbije/Crne Gore) bili i ostali američki igrači, a kad je u pitanju Stanišić i Frenki, njima je direktni nalogodavac bila (i ostala) američka centralna izvještajna agencija, poznatija kao CIA (http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/81421/Stanisic-CIA-odavao-sve-tajne/komentari/minus/asc). Nije slučajno baš na vrijeme da ih oslobodi u Haški tribunal stigao skandalozni jevrej Meron. Gledano u ovom svjetlu, pravda na ovom svijetu ne postoji, ali će zato na Sudnjem danu zlikovci biti poniženi....
Po meni je prije Krajisnik zasluzio dozivotnu nego ovaj, ali eto nema pravde.
Ucrv'o ti se taj krst pa ti za njim! Tesko Bogu kojem se ti likovi poput tebe mole.
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/srpska-vlast-u-bosanskom-novom-zabranila-bosnjacima-ukop-umrlih-u-gradskom-mezarju Skoro svakodnevno se događaju primjeri nasilja srpskih vlasti u Republici Srpskoj nad Bošnjacima. Bošnjački povratnici suočeni su sa teškim problemima. Uskraćuju im se najosnovnija ljudska prava. Nažalost, bošnjačka politika, naročito ona koja stoluje u Sarajevu, gluha je i slijepa prema problemima sa kojima su Bošnjaci svakodnevno suočeni u RS-u. Bošnjaci iz Bosanskog Novog ovih dana prolaze kroz teška iskušenja. Naime, općinske vlasti su zabranile ukob umrlih Bošnjaka na gradsko mezarje. Na adresu Saffa stiglo je potresno pismo Bošnjaka iz Bosanskog Novog. ” U Džematu Urije večeras se desio smrtni slučaj, na ahiret je preselila Osmanagić Tanija. Molimo Allaha dželešanuhu da joj podari Džennet, a porodici sabur. Ova dženaza se ne smije obaviti na našem mezarju Brkići, kao što se vidi u prilogu rješenja od Opštine. Zakonom je predviđena kazna do 5000 KM ako to uradimo. Sutra ćemo zatražiti od Opštine Novi Grad da nam kaže gdje da sahranimo rahmetli Taniju. Evo šta se dešava sa muslimanima u Bosanskom Novom”, navodi se na kraju pisma. Imam džemata Urije Muhamed Hodžić je pokrenuo inicijativu za mirno protestno okupljanje protiv nametanja zabrane ukopavanja u mezarje Brkići. Danas je Opština Novi Grad (Bosanski Novi) izdala rješenje o zabrani okupljanja uz prijetnju primjene kaznenih odredbi. Pozivamo uspavane bošnjačke političare iz sarajevskih vila da pomognu ovim ljudima. I ovaj primjer je dokaz da Hashim Tachi govori istinu kada kaže da je Bosna iHercegovina veća Srbija od same Srbije!
To je Dodikland, tamo pravde nema, samo lopovluk, kradja, prevara, glad, protesti, siromastvo strajkovi. Nista dobro u Dodikovoj carevini nema.
Top komentar "Isjeći ga na komade , ispeći na gradelama i dati srbima u Hagu da objeduju" i jos neki "Objesio se da Bog da sa tom krstinom" "sjedi ispod krsta i jede govna sa tri prsta" "Poserem mu se na onaj drveni krst oko vrata" "..krepavo na aparatima ;))" Draga moja braco nekrstena, pljujte, psujte i proklinjite. To vam odlicno pristaje :-)
"Putnik je najpre sastavio tri prsta kako je odredio da se i mi krstimo od koga su jos vise pobesneli a ni do danas nisu uzmaknuli"
Ja se slazem s tobom, Puskin.... Mada ti nisam sestra, nekrstena.... Ja ne bih njega i slicne dala na sjecu...Nije moderna vise sjeca...Davno su kneyevo posjeceni.... Ne bih ja njemu i slicim njemu nista od ovoga sto se zove top komentarima. Ja bih njemu duuuugacak zivotni vijek pozeljela,mnogo duzi od uobicajenog.Pa da ga/ih nesanice umaraju,krikovi silnih majki proganjaju a likovi stradalnika u ocaj bacaju....Ja bih njima da ih proganja njihov zlocin, da iskreno za oprost mole ali da im se ne oprosti...Eto, takvu kaznu ja bih im pozeljela. Njima, cije su ruke krvave. Krvave od zla koji su pocinili nad neduznim, nenaoruzanim i nejakim. a ne od puske koju su zeljeli ili morali nositi pa iz koje su i pucali da se odbrane....Rat je bio...Nije pozorisna predstava ali ZLOCIN je ZLOCIN ma kakve okolnosti bile..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nosi genocidaš vjersko znamenje
Niko ko mi je draaaaaag nije otis'o u Haag! Niko ko mi je drag, nije otis'o u Haag!!!
e neka bas... al najgore sad kada se upale pripadnici "nebeskog naroda" I pocnu iznositi razne teorije zavjera I slicno
Objesio se da Bog da sa tom krstinom. Nije mogao naci kakav veci?
Sta je sa prijedorcanima i tomasicom!??
A šta bi sa onim "Bošnjom" Emirom! Što je bio njegova i Mladićeva desna ruka? Njega bi trebalo izgrilati zajedno sa ovom dvojicom i onda se ljepo posrati na to sve..