Opet greška! NAPOMENA: Nije zboden stanar doma, ali je STANAR DOMA ubo kuhinjskim nožem momka koji je iz jako poznate porodice. Potom, drugi momak je doktor, a treci momak radi ima porodicu. Naime, pitanje za vas emancipatorske došle : od kud vam pravo da osuđujete nekoga koga ne poznajete i pričate o nečemu a niste prisustvovali incidentu? Student koji je kriv, hvali se kao da je neki hrvac bilda i još plus nozem maše pred očima ljudima u njihovoj mahali, a neće svoje dugove da vrati. Po pravilima sporta, ukoliko je istinito to da je momak hrvac, on silu ne smije upotrijebiti na ulici niti bilo gdje drugo, to se na sudu duplo kažnjava. I ŽOHARI od novinara sa klixa opet opomena, prvo je momak koji nije stanar doma zboden, a potom, u trenutku šoka, u znak odbrane izbila je tuča između ostalih.
Bez obzira sta je napadnuti, sta je i ko je taj drugi, treci ili napadac u ta doba nemaju sta raditi u domu. Sta su se ikako i petljali sa dijetetom, jer kako vidim napadac je bar deset godina mladji. I cisti poslovi nisu. Cisti poslovi se rijesavaju u podne uz kafu.
Pankeru oprosti ali moj pravopis je sasvim solidan. Procitao si, shvatio si. Ako je ovo "silovanje" jezika sta bi onda neznam, nemogu i tako ti slicni bili. Ali nebitno, primljeno na znanje. A vezano za to sto se prijave pa udju. Kome gosti dolaze u ponoc?
Prikaži sve komentare (65)