Djevojke ocekuju danas da momak svaki dan ima da je odvede u 'Vatru' ili neko 'bolje' mjesto,pogotovo ne tramvajem da idu ,nego njegovim BMW-om x6.Ako tako ne bude...jbg zna se sta bude :)
Ne ocekuju vjeruj mi. To ti nije nikakav izgovor da potones u depresiju i mrzis cijeli svijet. Ja sam svoje rane dvadesete provela uglavnom vozeci svoje decke u mom skromnom autu koje sam tada imala, i nista mi nije falilo niti sam imala takva glupa ocekivanja. Tacnije kad vidim balavca kako turira pored faxa u svom autu koje ni moj tata nema, povracalo bi mi se. Tako da... izgovor ti je los. Osim ako bas padas na praznu glavu, nacrtane obrve, umjetnu kosu sise guzice i puno satena i ostalih neprirodnih materijala.. onda si u problemu
ovaj gonzo je tipičan očajnik, muškarac kojemu se život svodi na kukanje o sponzorušama, a on jadan nema novaca pa ne može naći curu, one koje nisu ružne su odmah gabori, nije ni čudno što sve bježe od tebe kao vrag od tamjana, nitko ne voli takve ljude! I meni su prilazili, pa ne bih nikad tako pisala o nekome niti se uzdizala, nije privlačan i gotovo, ali najlakše je reći, ova je sponzoruša jer me neće... frustracije..
Prikaži sve komentare (174)