Hebem ti drzavu koja opstaje na sadaki! Dodo, Covic, Bake i ostala gofna mirno cesu jaja dok glupi narod "luta" po carsiji trazeci posao u inozemstvu i raduje se investicijama od kojih ce oni opet imati najmanje koristi... A svi se sada pitaju "Kako smo dosli do ovakvog stanja?"... E posrane "drzave" u pm! Usput, lijepa vijest! :))))
Oni svojoj familiji 'završe' kredite od po par miliona u kratkom roku, prevara na sve strane i vjeruj da potroše na gluposti više nego što je potrebno da se svaka osoba sa potrebama u ovoj državi situira sasvim solidno. Pa samo vozni park, mamu im njihovu, treba luksuzna vozila rasprodati da se paunovi ne šire i eto ti para da se napravi par kuća ovog tipa. Ali jok, nek' se sređuju voćnjaci i Poljine pa i vila u Mostaru.
Beach Zaboravio si/sam napomenuti da 50% sadake koju ova zemlja dobije u toku godine oni potrose u licne "poslove"... A jos gori od njih je ovaj narod, koji im daje stolicu bez obzira na to sto su svojim ocima vidjeli dokle nas svi oni vode... Vazno je biti Bosnjak, Srbin i Hrvat, komunista ili nacionalista, a od hjeba nema nikakve koristi! Zato ce ova drzava biti kao crna boja u sarenoj Evropi... Vajda ce do sljedecih izbora vecini doci iz guzice u glavu!?
Prikaži sve komentare (49)