Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast!
Za okončanje izgradnje Roditeljske kuće potrebno je još 300.000 KM. 300000 KM = 2 Vladina Audia A8
al to moze iz budjeta :) ovo se mora moljakat :)
svi bi se oni (3432 predstavnika vlasti) trebali vozati tramvajima i autobusima...samo predsjednistvo bi trebalo imati jednu Skodu Oktaviju 2010 bijelu..
svaka čast kuvajtu, ali žalosno je koliko smo se naučili da prosimo i čekamo donacije...
Hvala ljudima sto su pomogli. A i mi smo naucili da nam neko sadaku udjeljuje. Ima ona stara bolja je ruka sto daje od one sto uzima.
CIm su tu Hodze se skupile nema tu para za narod ...
Svaka čast, hvala im i u moje ime. A hvala i reisu koji je još jednom pokazao da je reis kojem je stalo do naroda a ne do svakodnevne politike i putovanja po svijetu
Dobar smo mi narod svi nam pomažu..al mrzimo se mi izmeđuse, to je problem najveći..
U drugim vijestima, bh. vlasti traže novi kredit od IMF-a kako bi popunili svoj budžet za plaće.
hocemo li ikada procitati da je vlada bih nesto pokrenula,napravila,osmislila..stalno se moramo zahvaljivati drugim narodima za neke sadake.al ipak hvala !
Hvala za donaciju ali ne mogu a da ne primjetim da se arhitekta malo previše zaigrao i da će poslije par godina kiše i snijega objekat biti zreo za renoviranja.
Hvala im. Uvijek cu biti zahvalan onima koji ulazu u ovakve objekte, bolnice i sl.
Ništa bez braće arapa .
Vala nista, ne bi imali ni vehabija da nije brace Arapa.
A gdje su Ameri, Japanci, Holandjani, Svedjani, Turci i drugi da ih ne nabrajam vise??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na sramotu kretenima koji vode ovu zemlju... A malim herojima i njhovim roditeljima svako dobro i ozdravljenje!
Hebem ti drzavu koja opstaje na sadaki! Dodo, Covic, Bake i ostala gofna mirno cesu jaja dok glupi narod "luta" po carsiji trazeci posao u inozemstvu i raduje se investicijama od kojih ce oni opet imati najmanje koristi... A svi se sada pitaju "Kako smo dosli do ovakvog stanja?"... E posrane "drzave" u pm! Usput, lijepa vijest! :))))
Oni svojoj familiji 'završe' kredite od po par miliona u kratkom roku, prevara na sve strane i vjeruj da potroše na gluposti više nego što je potrebno da se svaka osoba sa potrebama u ovoj državi situira sasvim solidno. Pa samo vozni park, mamu im njihovu, treba luksuzna vozila rasprodati da se paunovi ne šire i eto ti para da se napravi par kuća ovog tipa. Ali jok, nek' se sređuju voćnjaci i Poljine pa i vila u Mostaru.
Beach Zaboravio si/sam napomenuti da 50% sadake koju ova zemlja dobije u toku godine oni potrose u licne "poslove"... A jos gori od njih je ovaj narod, koji im daje stolicu bez obzira na to sto su svojim ocima vidjeli dokle nas svi oni vode... Vazno je biti Bosnjak, Srbin i Hrvat, komunista ili nacionalista, a od hjeba nema nikakve koristi! Zato ce ova drzava biti kao crna boja u sarenoj Evropi... Vajda ce do sljedecih izbora vecini doci iz guzice u glavu!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sadaka država