Ti si Maslo svjesno izvršio teško ubistvo, a drugu maloljetnu osobu si onesposobio za sav njen život. Ti si monstrum na cesti, bez pokajanja i treba ti izreći najtežu moguću kaznu, bez prava žalbe! Plakao? Sanja? I tvrdi da nije kriv??? Vozio pod zabranom??? Ubico!
Ko bi svjesno ubio u saobracaju????.. ko vozi zna da ima uvijek opasnost od prevrtanja udaranja u drugo auto izlijetanja sa ceste itd... ...molim te ne lupaj.
@VedranR, Svako ko svjesno sjedne za volan i vozi neprilagođenom brzinom, pogotovo u gadu! Svojom nesavješću je svjesno ubio iz obijesti! Ne prosipaj svoje gluposti! Ja lupetam,a ti braniš prekršitelja koji je svjesno ubio u saobračaju i to još pod zabranom upravljanja. E jesi pametan! "_Prema navodima optužnice, on je oko 19.55 sati vozio brzinom od oko 93 kilometra na sat (dozvoljena brzina 60 kilometara na sat) crni BMW lijevom saobraćajnom trakom ulice Zmaja od Bosne. Kretao se u pravcu raskrsnice od Pofalića do Dolac-Malte, gdje se saobraćaj odvija pojačanim intenzitetom, te svjesno nije prilagodio brzinu, zbog čega je ugrozio javni saobraćaj."
Prikaži sve komentare (81)