Dešavaju se velike političke igre. Neka nam je svima dragi Bog na pomoći. :( Niko nije kriv dok mu se krivica ne dokaže. Dodikovićima je dobro došlo da opstruiraju rad Parlamenta, a time i države koju ne priznaju za svoju, ali, ipak sjede tamo i primaju plaću. I treba pravno i finansijski kazniti ovakve postupke.
@FULL PINK, ne razumiješ. Nisam pristrasna, bar ne kada su u pitanju zločini. Parlament mora da radi! I sada ako je Kebo napisao čitave knjige i predao u tužilaštvo, je li trebaju smijeniti Đaferovića? Da li je kriv? Još nije ništa utvrđeno. Ako se dokažđe krivica, prva sam za to da ga se smjeni sa tog mjesta i ispravno sankcioniše. Kazala sam da su ovo političke igre. I dalje stojim iza toga. Zašto se Kebo tek sada oglasio? Zašto je šutio sve ove godine? Mi obični građanji nemamo pojma kakve sve oni mračne igre igraju i kako povlaće konce.
@FULL PINK, JA NE PRIČAM U MNOŽINI I STRAŠNO MI SMI SMETA KADA NEKO GLOBALIZUJE STVARI. Nisi shvatio moje pitanje o šutnji. Ako postoje zločini, zašto je Kebo šutio sve ove godine? Ako je znao za zločine i on je saučesnik sa svojom šutnjom. Ali, opet kažem da niko ne može biti kriv dok mu se ne dokaže krivica. Zamisli da tebe neko tuži za neka djela koja nisi počinio i poslodavac ti ni krivom ni dužnom dadne otkaz. Dokaži, pa daji otkaz, to je ispravno. Razumiješ li sad?
Prikaži sve komentare (62)