jako mi je zao sto zive ovako, ali jedna recenica mi je bas onako zaparala usi/oci:''Tražio sam posao u kalesijskim pekarama, ali kažu kako je njima potreban radnik sa iskustvom. Spreman sam raditi i džaba dok ne naučim posao, ali mi niko ne da šansu“, da sam ja muskarac ne bi me bilo briga na koji nacin cu obezbjediti svoju porodicu KOLIKO TOLIKO, ako nema posla u pekarama, mada sumnjam, ima na drugom mjestu, znam ljude koji bukvalno kopaju po 12 sati za neku malu dnevnicu ali opet rade i snalaze se. mora se naci nacin, niko nije duzan da nam pjeva uspavanke i da sve na guzove.
Koliko sam ovakvih vidjela, nece kile. Zao mi je djece, roditelji se ne biraju.. haha pogledaj onu glam and glitter, osip osip. Da znas da dam se umotala u dormeove tople zagrljaje i gledam film, al cu i spavat sad haha. Laku noc lopove
Lela, ne bih rekao da je sve njegova krivica. U zemlji sa 40% nezaposlenosti je tesko naci posao bez veze ili fakulteta ili iskustva ili para. Naravno, postoje neki privremeni poslovi, i kako cujem prime ljude, ljudi im rade mjesec, dva, i ne plate ih. Ne vjerujem da ovaj covjek ili zena nebi radili da mogu. Mislis da im je lakse ovako se patiti nego raditi i ovako moliti za pomoc. Ovo bas moze neko ko ima debeo razlog, nije to iz bijesa sigurno.
Prikaži sve komentare (115)