Glavni cilj globalista je rušenje Putinovog režima, ali Vladimir ima skoro duplo veće procene popularnost u svojoj državi nego što Obama ima u SAD. Rusija je u svojoj istoriji i gore preživela, ali ipak ovo sve ne vodi dobrom i mirnom završetku. Ne dao Bog da dođe do rata u Evropi između Rusije i NATO pakta... Ukrajina se nažalost upecala na praznu udicu iz Brisela i sada je osuđena na propast. Samo je pitanje vremena kada će ukrajinski vojnici krenuti protiv vlasti u Kijevu.
zašto ne vodi dobrom, nitko ne napada rusiju, a to što ljudi ne žele trgovati s njima, pa ne moraju ni rusi sa zapadom, tko ih tjera, eto im nafte i plina, neka ih jedu....
Rusi su u prosjeku jad i bijeda van Moskve. Penzije su po 80-90€, a cijene drasticno vece nego u BiH i oni nesto glume??? Ruski BDP iznosi 1850 milijardi $, a samo americki Apple vrijedi 700 milijardi $. Rusi su toliko nebitni za ovaj svijet, da to njima nije ni jasno. Ukrajina je osudjena na propast otkako suradjuje sa Rusima. Pogledaj proeuropsi orijentirani LJVOV na zapadu. Pravi europski grad, sa malom stopom nezaposlenosti. A sta ima istok Ukrajine??? RUSI SU IMALI 1000 GODINA SANSU DA POMOGNU UKRAJINI, A NA KRAJU POMAZE SE SAMO MOSKVI!!!
Prikaži sve komentare (125)