Na kraju ces ostati sam nacionalistički šljamu i od*eban od svih, kako i zasluzuješ. A Bosna će biti sve jača i jača, i imaj na umu da će uvijek biti više onih koji je čuvaju i koji su spremni za nju poginuti nego onih kao što si ti. Kad ovo kažem mislim i na one čestite i normalne srbe kojih je bilo i biće ih kad god bude trebalo braniti BiH od kojekakvih nacionalista.
http://www.avaz.ba/clanak/139356/otvoreno-pismo-vladimira-stanisica-meni-vas-krst-na-zlatistu-ne-treba#sthash.CY4lDleY.gbpl ovoj na tvoju adresu hercegovac koji si teroriso grad tri ipo god.ti i taki kao ti.
ne ne hercegovac ovaj pravoslavac ima karakter i postenje astidi se takvih kao ti drugih sto su terorisali gradbas kao onaj idil ili is kako ih zovu,i vi ste napravili kalifat pravoslavni bas kao i ono id ili is neznas vise ni kako im je ime,haj pogledaj malo realno dali je nesto bolja armija chetnika od ovih id,is nimalo samo brutalnija sa vise terorizma nad civilima ovaj id is dodju kao medinsicki radnici sta ste vi radili ti i taki kao ti.Nemate obraza srama stida nemate karaktera ja se stim cace sto je pripado mom narodu jos je et po srpskim nalazima ubijo destak ljudi i zena a vi se dicite svojim ubicama koljacima i teroristima.
Prikaži sve komentare (68)