suze mi krecu kad se sjetim...nismo imali neke uspjehe ali smo imali zastavu, himnu i jedan ponos kakav nikad vise nismo stekli. Bodrila ih je druga publika. Bio je to obican narod. U jaknama se dolazilo. Ali se bodrilo. Bile su to GAZIJE na tribinama. i svi su bili GAZIJE. Ne kao danas 200 grupacija. A svaka misli da je ona prava. A nije ni jedna!
otkud ti to da se ja cudim sto srbi i hrvati ne navijaju???? to je njihova stvar. ko hoce da navija nek navija...ko nece, nek ne navija...trebao bih znati da imamo dovoljno navijaca. Ne shvacam zasto se svako vraca opet na tu temu. I u Hrvatskoj a pogotovu u Srbiji ima i bosnjaka i ostalih. Kako oni da navijaju za reprezentaciju ciji navijaci skandiraju "....spremni" odnosno koji imaju himnu u kokoj se sponinje islkjucivo srpski narod. To je tabu-tema. A ovamo cim se spomene nesto sto se ne moze prevesti na tri jezika odmah se prica o nakvoj "islamizaciji"......lako je gledati tudje. Ali svoje pogledati, to cini covjeka! ;)
Da si pametan trebao bi se čuditi. Zar nebi bilo lijepo da kosevo bude krcato svaku tekmu. Da ste se od pocetka normalnije postavili danas bi cijela Bosna navijala za jednu a ne za tri reprezentacije.
Prikaži sve komentare (30)