umjesto u zatvoru, on na televiziji :) al volja jednog naroda je volja jednog naroda...Aberrečke abertute - koga ćete ??? Silnog i presilnog Čovića !
rekoše nam pripadnici naroda koji su težili velikim promjenama na prosvjedima u 2 mjesecu, i kao rezultat tih promjena na vlast je došla sda, koja je tu već 20+godina..
malo vas je :) opet vas je malo i biće vas manje... da hoće ovi u federaciji bošnjaci skontati samo da vam oduzmu predstavništva, propali bi za 7 dana... radi toga bih ja ušao u politiku, zapamti dobro maca a to je da od nas živite ko bubreg u loju i kad tad doće pametan ekonomist koji će vas nakautirat ekonomski...jer jednostavno treba uvesti veto na uvoz od hrvata iz hercegovine i zahtjevati da se predstavništva premjeste u srce bosne gdje će lova ići nama...Kapisihi Spašava vas jedino needukovanost, primitivazm i lopovluk samih bošnjaka ali malo po malo...evoluiraće...shvatiće i kada ekonomosit stavi lične interese ispod državnih....vi ste prdina bara Jedino zajedno i to da nas pazite, možete profitirati a bilo koji drugi put vas vodi na put prosjačkog štapa ! Za 7 dana možete propasti ! Ja sam racionalist ! Manjina u BiH (koristim mozak)
Prikaži sve komentare (248)