Ove 4 godine sjevernokorejske diktature vladajuce partije Velikog vodje (SDP) pamtit cemo po mnogo toga: - jos veca kreditna zaduzenja - povecanje nezaposlenosti - cesto mijenjanje koalicionih partnera (SDA, SBB, Dodik...) - uposljavanje rodbine i podobnih u javna preuzdeca, prvenstveno Elektroprivredu i Autoceste - strajkovi svih budzetskih korisnika, ukljucujuci i JMBG proteste - najveci posljeratni protesti, formalne ostavke - kasnjenje plata, penzija, stipendija, naknada... - pozari, snjegovi, zemljotresi, poplave, psi lutalice, eksplozije u rudnicima (inace uz "adekvatan" odgovor Vlade)...
Nakon opstinskih izbora, uvidjevsi visoki poraz i pad popularnosti, za novu kampanju Veliki vodja se odlucuje na ocajnicke mjere: - ubrzava projekte okupiranih javnih preduzeca kako bi narod vidio toboze rezultate njihovog rada... - za neuspjele projekte i probleme pronalazi krivca (naravno SDA) - nastoji kreirati percepciju nenadleznosti SDP-a kod velikih problema u BiH i usmjeravanje odgovornosti prema konkurentima - predlaze svoje stranacke kolege na izborne liste, sto oni odbijaju (svjesni svojih "rezultata" i predstojeceg poraza za kojeg bi oni bili glavni krivci) - pocinje prodavati narodu suplju (npr. novac od kampanje bit ce usmjeren narodu...) Ogroman novac se vec tajno potrosio na njihovu kampanju na angazovanje spinera po medijima i internet portalima i forumima. http://www.bljesak.info/rubrika/vijesti/clanak/lagumdzija-za-milijun-km-unajmio-britanskog-spindoktora/66837 To je ujedno i odgovor gdje se trosi novac gradjana, i zasto su budzeti kantona i FBiH u deficitu.
Nedavno je na internetu provaljena poruka u kojoj su izdate upute svim spinerima za internet propagandu. Uputu spinerima salje Kemal Beganovic (u ovim porukama predstavljen kao Kemo), inace SDP predstavnik u parlamentu FBiH i predsjednik Foruma Mladih. Mozete je vidjeti na sljedecem a i drugim linkovima: http://www.infobrcko.com/vijesti-bih/izbori-2012/4310-kako-sdp-organizirano-manipulira-internet-portalima.html Osjecam se duznim razotkriti ove kmerske poltrone, koji se na ovom portalu kriju iza poruka toboze zabrinutosti za drzavu i gradjane, velicajuci rad podobnih (okupiranih) drzavnih preduzeca, Vlade te kmerskih funkcionera i ministara. Zato vam dajem listu najokorjelih pokvarenih dupelizaca, da znate u cijim rukama zavrsava vas novac.
Prikaži sve komentare (72)