Svi vi koji podržavate ovog idiota sušića nadam se da će vam ova bijedna utakmica barem malo otvoriti oči. On je nogometna neznalica, korumpiran je i primitivan. On još uvijek živi u 20. stoljeću i savremeni nogometni tokovi, dobrobit njegovog tima i sreća njegovog naroda njemu nisu važni. Važno je samo da je fotelja sigurna, da je plata legla i da nećak igra u prvoj postavi. Kome treba kondicijski trener? Kome treba psiholog? A tek onaj Zukanović, on bi ko igrao za reprezentaciju? Ne dok klan sušić vlada uz neprikosnovenu podršku do srži truhlog i korumpiranog saveza. Jedino još mogu izraziti podršku pravim bosanskim Zmajevima Bešiću, Pjaniću, Kolašincu, Ibiševiću i društvu a sušiću i savezu samo mogu reći fuj. Gadite mi se.
Golemo si mogao ovoliko gluposti napisati ja se samo pitam kako ti nije bilo mrsko , sine moj eto ti znas da njemu nije stalo do dobrobita i srece njegovog naroda heheh nisi ga vidio ni na tv-u dva puta u zivotu a ne uzivo i tu si dosao da ispadnes pametan sa ovim glupim komentarom
@ sultan_fatih Od kad je tvoj dragi sajo pape došao reprezentacija stalno ide padajućom putanjom. Nemoj mi sad govoriti kako nas je odveo na svjetsko, svi mi znamo da on nije zaslužan za to. Nego odgovori mi ovo, kad ga već tako dobro poznaješ: - Zašto Zukanović ne igra? - Zašto Kolašinac nije igrao protiv Nigerije? - Zašto smo protiv Nigerije igrali bez lijevog beka? - Zašto je Ibišević bio zapostavljen na SP- u? - Zašto Tino Sven Sušić igra u prvoj postavi i zašto je kao mlad i neoproban igrač iz slabe lige dobio priliku na SVJETSKOM PRVENSTVU? - Zašto nemamo kondicijskog trenera? - Zašto nemamo psihologa? - Zašto prije SP-a nismo koristili trening centar u Zenici? itd... A o tome koliko ti voliš svoju zemlju i narod i znaš šta je dobro za njih govori i to što si za svoj nick uzeo ime agresora i okupatora.
Prikaži sve komentare (315)