Ove svijetske medije se ponasaju kao da su ubili zadnju nadu ovog svijeta. Dobro je vise, zaklali su ga ludjaci neki... ja mislim skontali smo o cemu se radi nakon milion prica o ovom liku. Eee da vi samo pisete ovako milion clanaka o svakim ubijenim Palestincu mozda bi i svijet nesto uradio kad ih opet cionistu pocnu ubijati. Ali ne, bitno je da moramo znati svaki detalj o ovom liku (koji je svojom voljom otisao u Siriju) a ne o ljudima koji su rodjeni u paklu poput Gaze.
zaklan ko i nas dvojica, ne budi lud, sklonili ih negdje i sad će praviti sranja da ih osvete ;) Je li ti znaš na šta bi ličilo ono narandžasto odijelo da ga je zaklao u položaju na koljenima? Bilo bi crveno odijelo brate.
Svima je ocito da je Ameriku zasvrbilo i vojna industrija trazi novog neprijatelja sa kojim moze voditi rat. Oni su pustili ISIS sve dok ISIS nije poceo se okrecati Kurdima i Arapskim vladama (Marionetima Zapada). ISIS im je bio sasvim super dok su pucali na Asadove snage i prijetili Iranu, a cim su se malo ufurali, eto dolazi Americka "herojska" vojska da spasi sve ugrozene. Zbog toga, nebi me iznenadilo da je ovo sve propaganda da dalje zakuhaju situaciju pa da debilski Americki narod im da podrsku za duzu vojnu intervenciju.
Prikaži sve komentare (34)