Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove svijetske medije se ponasaju kao da su ubili zadnju nadu ovog svijeta. Dobro je vise, zaklali su ga ludjaci neki... ja mislim skontali smo o cemu se radi nakon milion prica o ovom liku. Eee da vi samo pisete ovako milion clanaka o svakim ubijenim Palestincu mozda bi i svijet nesto uradio kad ih opet cionistu pocnu ubijati. Ali ne, bitno je da moramo znati svaki detalj o ovom liku (koji je svojom voljom otisao u Siriju) a ne o ljudima koji su rodjeni u paklu poput Gaze.
zaklan ko i nas dvojica, ne budi lud, sklonili ih negdje i sad će praviti sranja da ih osvete ;) Je li ti znaš na šta bi ličilo ono narandžasto odijelo da ga je zaklao u položaju na koljenima? Bilo bi crveno odijelo brate.
Svima je ocito da je Ameriku zasvrbilo i vojna industrija trazi novog neprijatelja sa kojim moze voditi rat. Oni su pustili ISIS sve dok ISIS nije poceo se okrecati Kurdima i Arapskim vladama (Marionetima Zapada). ISIS im je bio sasvim super dok su pucali na Asadove snage i prijetili Iranu, a cim su se malo ufurali, eto dolazi Americka "herojska" vojska da spasi sve ugrozene. Zbog toga, nebi me iznenadilo da je ovo sve propaganda da dalje zakuhaju situaciju pa da debilski Americki narod im da podrsku za duzu vojnu intervenciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
igro se s glavom i na kraju je zijanio...
Zapad napravio ISIL, naoružao, obučio pa da ima Globalnog neprijaztelja. Al Qaida je iz mode izašla. Sad je ISIL njima glavni. Defacto ovi iz ISIL-a sve rade što je antiislamski. Nadam se da će Iran, Kurdi i ostali u Iraku ove pobijediti čim prije i sve pohvale SIPA-i na jučerašnjem hapšenju ekstermista u BiH. Sada bi trebalo pohapsiti i srpske i hrvatske ekstremiste koji bi voljeli da je svaki Bošnjak kao ISIL.ovac, ali njima u inat nije. Neka KLIX da SIPA-i IP adrese korisnika Franzk, Sizif55, Eugen Kvanternik, Princ Eugen Savojski, Chedo, Kraguji, BiH Prvaak, Realnost007 i niz drugih nacista i ksnofoba koji ovdje šire mržnju.
a zasto srpcic ne voli amere,a zaboravio sam zutu kucu,uranij ,svetu srpsku zemlju i DR SMRT hahahahahha hihihihi
Pun kurac kretena i krerenskih komentara ......
Sto je odlazio, odlazio je ovo mu je bilo posljednje izvjestavanje ................
Odlazio u najopasnije dijelove Bliskog Istoka prostim rijecnikom receno trazio guzici čepa eto sad je otiso na Ahiret i kraj price.
Zao mi je momka, onako mi izgleda da je bio fin, ali ovo je samo jedna smrt od hiljada drugih smrti koje su se desile u svijetu bas tog trena kada je on ubijen. Samo ono po cemu se razlikuje njegova smrt je po tome sto je javno prikazana brutalnost upucena Amerima i sto su oni,toboze nenaviknuti na ove scene morali da gledaju... A kad bi neko snimio krike djece i njihove posljednje uzdahe... I kamen bi zaplakao...
E ovaj klix je klasicna prevara, ljudi rekli da je snimak laz potvrđeno sve, fol oni pisu potvrđena autenticnost snimka. Sigurno vam židovi placaju dobre sume od nekakvih bijednih ugovora sirotinjo...
lol
nema sta vrlo dobro iscenirano od strane amera i cionista. sad imaju izgovor da napadaju. Gledao sam video, vecim dijelom je cenzurisan, a ovaj terorista lijepih okica sto ga kolje jako je los glumac. Drzi noz u lijevoj ruci, sto hoce reci da je ljevak, a pistolj mu stoji na istoj strani drskom okrenut prema desnoj ruci. Osim togana kraju se vidi na ledjima odrubljena glava a nigdje tragova krvi na zemlji... BIG BULLSHIT
A je3i ga, to je tužno i sve, ali koji ćeš qurac tamo?
Nadam se da će ovaj gospodin novinar u raj.
covjek kad umre ide u raj?
Šta novinari nisu spremni uraditi za cvonjak više. 99% Amerikanaca uopšte ne zanima šta se dešava tamo negdje Bogu iza ledja. Možda je nekad i bolje da nisi informisan.
Zato ljubim drvenu lopatu u Kanadi
ko je reko da patim bas uzivam a gledam kako se vi tamo patite
sam pao sam se ubio!
cujem imao je izraelsko drzavljanstvo,bas je volio da "šeta".moje misljenje je da se dobro opario ovom sporednom ulogom i sad negdje kupio sebi ostrvo i uziva bas ga briga,nema pecata nema krvi