Ne nagađajte kad ne znate o čemu se radi.Uzrok nije neprilagođena vožnja nego NEISPRAVNOST AUTOBUSA! Moji su roditelji bili u tom busu i majka mi je povrijeđena, autobus je čak prije tog mjesta stajao na proširenje da vidi o čemu se radi, jer očigledno nije bio ispravan, što se moglo osjetiti.Vozač je vozio sasvim solidno, ali kvar je doveo do ovoga.Politika igra tu veliku ulogu jer je na vijestima rečeno da je autobus bio sasvim ispravan, što apsolutno nije tačno, i iz jedne medijske kuće su nam rekli da tu ima dosta stvari i da igra politika centrotransa ulogu.I promjenite godište K.R(1957),pogriješili ste 5 godina, papci.
Rekao sam da je održavanje automusa i minibusa u CTS Eurolinesu kriminalno. Došlo je do toga da se mijenja JEDNA disk pločica. Gdje to ima. Diskovi i doboši se tokare "ispod mjere". Ovo je posao za vještaka. Čuo sam da su mnogi zvali načelnika policije de se ovo ublaži. Povrijeđeni trebaju insistirati na nezavisnom, najbolje stranom vještaku. Čenga i Šaćko, ali i ja (Kerla - SDA) sve možemo potplatiti.
Problem je što niko od te navedene gospode iz Centrotransa nije zvao, da vide kako se osjećaju ljudi koji koriste njihov prevoz, koji su povrijeđeni i bili na ispitivanju u KCUS i zbog kojih postoji ta firma.Ali nazvat će neko uglavnom, da se ponudi, ono 'da se ne ganjamo po sudovima', bilo to Kerla ili neko drugi...
Prikaži sve komentare (64)