...e moj SCC-..bio juče prvi put...kakva je ono bijeda... recimo ZARA...kao što sam očekivao u ZARI sarajevo se prodaje drugorazredna roba koja je stajala u skladištima godinama negdje po hercegovini...to je roba koja je bila mozda prije 5 godina po evropskim zarama i koje su vlasnici u bosni tj hercegovini kupili na nevidjeno onako u šleperima za šaku eura... ova zara veze nema sa evropskim zarama...kad pogledam cipele izgnječene, izblijedile na pojedinim mjestima (očigledno u pokušaju čišenja hemijskim sredstvima) i poredane poput drva... ...jednostavno u bosni šta god otvaraju otvaraju sa šund robom i uvijek nekako drugačije nego u evropi...u evropi su ZARE direktno otvorene od strane španske zarebez posrednika u bosni naravno to nije tako...nego su ga otvorile domača lica! zato onda i imamo to sto imamo i onda sve ovo prekopiramo na ostale radnje...od masima muratija bossa i svih ostalih...
ja ne znam kako moze biti roba iz skladista i da se radi o robi staroj kako kazes oko pet godina, i gdje si to tacno vidio, kad u scc mogu nac' istu odjecu kao npr. u zagrebu, a kako vidim i na stranici im se ista roba prodaje i na nasem trzistu i u inostranstvu..
radnje i roba u SCC su slične kao i u ostalim europskom gradovima. SCC je jedan moderni europski centar, i ne razlikuje se mnogo od standarda evropskih gradova. Da je skupo,, skupo je.
Prikaži sve komentare (85)