Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To! Jedva čekam da potrošim ove pare koje nemam i ovdje.
imas za internet, imas za kompjuter ne razumijem
Iz pouzdanih izvora imam informaciju da vlasnik LC Waikiki sav prihod od prodaje iz Alte daje za stipendije! Svaka mu čast!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
WAIKIKI UVALIM TI OVOLIKI , MOJ PRIJEDLOG ZA NATPIS, REKLAMU
KRALJU!!!!!!!
Ako ne znas sta valja, znas sta je skupo . :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BRIGA ME! Svakako nema para da bilo šta kupim!
Pa sta predlazes sarajevo sg? Da zivimo od milostinje, mmf-a, kladjenja, kockanja i preprodavanja? Po ovom tvom pisanju samo to je moguce?
Majmuni otvorite u zenici jedin. Ograničeni isto balkon ste. Majmuni majmunski.
Waikiki je top.
Tražite honorarni posao? Vise info na: https://osigurajbuducnost.blogspot.com/
de ba samo ces mi nabit virusa na racunar, kakav poso.
Čuj ovog sav prihod iz Alte daje za stipendije.A on radi za klikere.Izgleda da se gazda ulogirao na klix da koju kaže.
Da li je Bakir ovo pročitao/saznao?
Sta je scc ?
...e moj SCC-..bio juče prvi put...kakva je ono bijeda... recimo ZARA...kao što sam očekivao u ZARI sarajevo se prodaje drugorazredna roba koja je stajala u skladištima godinama negdje po hercegovini...to je roba koja je bila mozda prije 5 godina po evropskim zarama i koje su vlasnici u bosni tj hercegovini kupili na nevidjeno onako u šleperima za šaku eura... ova zara veze nema sa evropskim zarama...kad pogledam cipele izgnječene, izblijedile na pojedinim mjestima (očigledno u pokušaju čišenja hemijskim sredstvima) i poredane poput drva... ...jednostavno u bosni šta god otvaraju otvaraju sa šund robom i uvijek nekako drugačije nego u evropi...u evropi su ZARE direktno otvorene od strane španske zarebez posrednika u bosni naravno to nije tako...nego su ga otvorile domača lica! zato onda i imamo to sto imamo i onda sve ovo prekopiramo na ostale radnje...od masima muratija bossa i svih ostalih...
ja ne znam kako moze biti roba iz skladista i da se radi o robi staroj kako kazes oko pet godina, i gdje si to tacno vidio, kad u scc mogu nac' istu odjecu kao npr. u zagrebu, a kako vidim i na stranici im se ista roba prodaje i na nasem trzistu i u inostranstvu..
radnje i roba u SCC su slične kao i u ostalim europskom gradovima. SCC je jedan moderni europski centar, i ne razlikuje se mnogo od standarda evropskih gradova. Da je skupo,, skupo je.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ovaj brend je za buvljaka, a ne za SCC-a
I ti si za buvljaka i auto pijace! Imaš dolje dobar izbor
trecerazredna firma,trecerazredni kvalitet
Jao pa samo je to nedostajalo u ovom centru! Ne možeš nigdje u centru odjeće naći.
...ovo su bili mercedesi :) ...mislim, onaj plavi :)
..šta fali crnim......mislim, mercedesima :-)
http://1.bp.blogspot.com/_CjtWge34hfs/S1HbOOM53FI/AAAAAAAAAz4/WILm-uHrso8/s400/Mercedes+280+SL+Pagoda+1969.jpg ...prepoznah ga među milion :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)