Svaka cast svima u Dejtonu koji su omogucili da Bosnu bude drzava samo na papriu. Dozovljavamo i Srbima i Hrvatima da imaju dvojna drzavljanstva i da bjeze iz jedne u drugu drzavu kad hoce, a Bosnjaci nas Alija nam je omogucio da smo zadnja rupa na sviralu, 3 godine rata su nas ubijali a sada nemamo nikakva prava. Sta smo dobili kao neki vid suosjecnaja za etnicko ciscenje, genocid i opsadu Sarajeva ? Donacije za popravljanje kuca (danas vikendica po rs-u) koje dobijes samo ako imas stelu.
niste ni vi nista bolji, seljacine od prije rata sada su jos vece. Jos ste veca bijeda meso jedete samo kad vam sds organizuje predizborni skup etnicko ciscenje vam nije uspjelo, i danas po istocnoj bosni grade se dzamije - i danas subotom i nedeljom kolone auta iz Sarajeva idu na svoju zemlju po rs-u Nasa zemlja je ostala nasa zemlja, nase kuce su obnovljene tako da ga pusite kako god okrenete.
necu fala ti, ja jedem ovo malo skuplje meso, janjetinu npr. a ti nastavi sa veprom imas moju podrsku punu jer tvoja bol i patnja su moja sreca. tvoja losa hrana je moja sreca.
Prikaži sve komentare (142)