Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast svima u Dejtonu koji su omogucili da Bosnu bude drzava samo na papriu. Dozovljavamo i Srbima i Hrvatima da imaju dvojna drzavljanstva i da bjeze iz jedne u drugu drzavu kad hoce, a Bosnjaci nas Alija nam je omogucio da smo zadnja rupa na sviralu, 3 godine rata su nas ubijali a sada nemamo nikakva prava. Sta smo dobili kao neki vid suosjecnaja za etnicko ciscenje, genocid i opsadu Sarajeva ? Donacije za popravljanje kuca (danas vikendica po rs-u) koje dobijes samo ako imas stelu.
niste ni vi nista bolji, seljacine od prije rata sada su jos vece. Jos ste veca bijeda meso jedete samo kad vam sds organizuje predizborni skup etnicko ciscenje vam nije uspjelo, i danas po istocnoj bosni grade se dzamije - i danas subotom i nedeljom kolone auta iz Sarajeva idu na svoju zemlju po rs-u Nasa zemlja je ostala nasa zemlja, nase kuce su obnovljene tako da ga pusite kako god okrenete.
necu fala ti, ja jedem ovo malo skuplje meso, janjetinu npr. a ti nastavi sa veprom imas moju podrsku punu jer tvoja bol i patnja su moja sreca. tvoja losa hrana je moja sreca.
NIJE ON POBJEGAO ,NEGO GA NETKO ISTI KAO ON, ILI JOŠ I GORI SVJESNO I NAMJERNO P U S T I O ?!
angazujte interpol,
Tako su i u ratu...gdje je Armija Republike BiH tu su im se gaće tresle...ni 5 000 njihovi boraca nije doraslo 500 boraca Hamzi i Gazija,tako i poslije rata...Kad se treba suočiti sa istinom oni bježe..Kad treba lagati lažu svi kolektivno...Moza tuta ko u commie misli da je pokupio pamet svijeta...a ustvari mu je mozak tuta...a zna se dobro za šta je tuta.
kikserova mama je kurvaaaaaaa je kurvaaaa je kurvaaaaaa 500 godina jebanaaaa ale aleeeee ahahahaha kmeeee
kikserova sestra je kurvaaaa je kurvaaa je kurvaaaaaa 500 godina jebanaaa ale ale ahahahahahaa KMEEEEE KIKSERU KMEEEEE
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbija govno, ma kako god okreneš
Generale srećna ti sloboda !!!
ozbiljno pitanje - kako možeš živjeti sa ČINJENICOM da tvojim venama teče krv tvojih mrskih neprijatelja, Turaka? Ili misliš da su begovi koristili kondome tokom spolnog odnosa sa tvojom prabakom? Očekujem ozbiljan odgovor. Hvala PS - identično pitanje ide na tvoje ostale profile, sve dok mi ne odgovoriš
Kakva je ovo zejebancija???
hahaaahhahha "...ostao kako bi se povremeno javljao doktoru..." hahhahaaaha... toliko ljudi ubijeno bez da ih je iko pitao sta misle, niti se zapitao da lioni imaju neka ljudska prava, pobio ih, osudjen i sad on se setka ulica ma samo kako bi mogao POVREMENO da svrati doktoru i pozdravi se s njim .....hahaaahaahaaah bosna bhahahhahahahahahah, drzavi nije dovoljnopaljenje, potrebno je sagorijevanje, ...presmijesno,.... ova drzava je cirkus u reziji "djavolje sestorke"
jadna je ova drzava, a jos jadni je ovaj narod. sve dok zivimo pod motom "meni je dobro, dok je mome komsiji gore" nikada nece ova drzava napredovati. neka bjeze ova pametna djeca. u ovoj drzavi mogu samo mafijasi, lopovi, siromasni, penzionisana dijaspora i budale da zive. na izborima ce opet isti dobit glas, sda, snsd, hdz. sirimo samo bolesni nacionalizam i mrzimo svakog ko je drugaci. nikad kraja.......
vidi vidi agresorsko-genocidne kopilad sto je zabalila i zapjenila, pa se medjusobno komentarisu,, tipis za agresorsko-genocidnu kopilad i zlocinacko udruzenje CANVAS.
Definitivno nije POBJEGAO,nego bukvalno izsetao,odnosno PUSTILI GA ublehasi!!!
dosadni ste sa zločincima imaju organi reda nek ih ganjaju trujete narod glupostima ko mu j.ebe mater
Sve je to dogovoreno..nista nije slucajno..!
"Njegov odlazak u Srbiju u konačnici bi mogao značiti da će mu biti omogućeno da kaznu umjesto u BiH izdržava u susjednoj Srbiji." Time se svaka priča završava.
U ceme je problem susjedi Muslimani? Jeste li potpisali ovakvo uredjenje BiH? Jeste jeste ! Poslije j nems kajanja
Nema to veze sa uređenjem. Mogao je i iz Hrvatske ili Srbije otići u Bosnu i da u Bosni ostane, ako ima bosansko državljanstvo.
Sada ce ga jos i odlikovati u Srbiji i penIju mu dati. Aferim oni brane svoje zločince a mi pišamo po herojima.