Žao mi je zbog tuge u susjedstvu , ali drago zbog svih onih što su slavili naš poraz. Uglavnom nemate za čim da žalite , potpuno ste nadigrani i izgubili ste časno. Tuga je kada se ispadne nenogometnim stvarima , krađom i nepravdom kako je Bosna ispala
Molim bosnjacke muslimane da shvate pare stvari: Bosninom porazu od Nigerije su se radovali Srbi katolici iz BiH, ne Hrvati iz Hrvatske Druga stvar, Hrvatska nam je prva pomogla kad su bile poplave, a i u ratu, mozete vi pricati sta hocete, govana medju Hrvatima jeste bilo, medjutim Hrvatsku nikad ne mozemo poistovjetiti sa Srbijom, jer u najgora antibosanska vremena Tudjmana, bilo je ljudi kao Mesic koji su rekli NE i u tome se HR razlikuje od Srbije, prema tome isti tretman ne moze imati. Ali da ima govna u Hrvatskoj, svakako da ima, to niko ne spori. MEDJUTIM TREBA RAZLIKOVATI KATOLICKE SRBE IZ ZAPADNE HERCEGOVINE I HRVATE IZ HRVATSKE!
Na jebenom index.hr bosanska Varta je bila podloga kad je igrala Bosna protiv Nigerije. Odnosi izmedju Bosnjaka i Hrvata nisu dobri, nisu iskreni, medjutim ne vidim nijedan narod i kod jednih i kod drugih da je blizi jednima ili drugima od Bosnjaka i Hrvata. Mozete vi govoriti sta hocete, ali to je tako, bilo je kukolja u zitu i biti ce i buducnosti, medjutim generalno govoreci, Bosnjaci iz Bosne i Hrvati iz Hrvatske trebaju graditi prijateljske odnose jer su jedni drugima najpreci. U slucaju katastrofa, jedni drugima su najblizi i ako mogu jedni drugima pomoci, svakako da trebaju i da se to ocekuje od njih. Vidjeli smo na poplavama kako se moze ostati za tren bespomocan i u BiH i u HR. Naravno jedini problem su katolicki Srbi iz zapadne Hercegovine koji generalno kvare te odnose jer rade za Beograd i na planu za veliku Srbiju.
Prikaži sve komentare (199)