Treba biti teski imbecil pa vjerovati da je neusvajanje ovog zakona dobro za bilo koga. Ovdje je sasvim bespredmetno pricati neke bajke o tome kako ce kao rezultat ovog sto predlaze Dodik biti pogodjeni Bosnjaci ili Srbi ili Hrvati. SVI ce da dobiju jednu veliku qurchinu i ima da se udavimo puseci ga. To sto zakon blokira ovo ili ona stranka je sasvim nebitno. U tom smislu, Milorade samo naprijed, naredi svojim ovcama u Domu naroda da se zakon ne usvoji pa da onda svi skupa rahat pocrkamo od podivljalih kamata, malo su nam poplave, klizista i druga sranja. Da budem iskren jedva cekam da na sljedecim izborima Mile dobije 100-200 glasova u nekoj zabiti jer im je donio najznacajniju donaciju u zadnjih 10 godina - vrecu brasna!!!! I sve tako redom!
e moja ovco naravno da je bitno ko blokira sve pozitivno. RECI JASNO I GLASNO DODIK I DOKIKOVCI HOCE OD BIH DA NAPRAVE BJELORUSIJU
Hajde da razjasnim u kratkim crtama, dok ljudi u F BiH dobro ogladne zbog ove odluke velika je vjerovatnoca da ce u RS-u pocrkat od gladi! Je li sad imalo jasnije?
Prikaži sve komentare (259)