Daj hocete li vise poceti oduzimati, kakva tuzba, kratko i jasno finansijska komisija koja utvrdjuje jel izvrsena utaja ili ne... kakav sudski postupak...sve to toliko dugo traje!!! Vidite koliko naroda ima koji trenutno pati, koji nema krova nad glavom. Oduzmite nektretnine, oduzmite imovinu... trenutno imamo naroda kojem barem nesto od te imovine treba!!! Uzimaj LOPOVIMA daj napacenom NARODU!!!
Manece oni nista oduzimati, dok se ne desi promjena. Oni koji su vladali moraju otici, i novi moraju doci. To je jedina nada za oduzimanje. Sve ostalo je samo suplja prica i kozmetika nista vise...eto SDP ce oduzimati imovinu zlatko i niksic i damir hadzic najveci reketasi poznati u ovoj drzavi imaju 116 vikendica i stanova na sestrama rodicama kcerkama...a sve satro oni imaju pola kuce ko bakir...
Denci sve si upravu, jasna stvar. Nigdje u normalnom svijetu ako si izvrsio utaju i ako se ustanovi utaja od finansijskih experata...kakav vise sudski proces treba da dokaze da si kriminalac... To meni neide uglavu ko vise vjeruje u suplje price ovih majmuna na vlasti!!!
Prikaži sve komentare (35)