Boze, pomozi nam i zavrsi ovo tesko iskusenje s dobrim. Hvala svim herojima koji pruzaju podrsku u spasavanju ljudi i imovine sirom nase domovine Bosne i Hercegovine.
Gdje su nam sad ta nasa "braca" Turci? Sto ne posalje Erogan 20 helikoptera i 500 vojnika?!? Znate samo himberisat sa Eminom Jahoivc po Istanbulu a kada treba pomoci prvi nam Hrvati stigli u pomoc?!? E *** Vam glupu majku bosnjacku...
ZAŠTO SU NAM SE DESILE POPLAVE? Zato što nam se djeca ismijavaju s namazom i islamskim svetinjama. Zato što se naši tinejdžeri ismijavaju s djevojkom koja u društvu kaže: 'Elhamdulillah!'. Zato što nas Bošnjaka ne klanja 90 posto i više, a ne posti 75 posto i više. Zato što se među Bošnjacima nalaze najveći islamofobi !!! Zato što nas rat nije opametio i što smo, čast izuzecima, postali još gori! Zato što po Sarajevu podižemo kipove Allahovih neprijatelja i najavljujemo podizanje novih - klasična višebožačka svijest predislamskih Arapa. I zato što psujemo Boga na svakom koraku, a nisu nam mrske za opsovat ni druge islamske svetinje. I zato što pljujemo po svome da bi se dušmanima dodvorili, a oni se nimalo nisu promjenili - uvijek će nastojati da nas istrijebe i eliminišu sa naših vjekovnih ognjišta !!! I zato što danonoćno činimo harame, poroci nam postaše slast, a nepokornost Allahu i Njegovim propisima smisao života. I zato što nema dana kada voda ne zatraži dozvolu od Allaha Uzvišenog da potopi čovjeka zbog zla kojeg radi i grijeha koje stalno čini, samo Allah Milostivi ne dopušta iz milosti Svoje nepresušne prema insanu kojeg je stvorio, sve dok kap ne prelije čašu .. "I kad je zapovijed Naša pala i voda s površine Zemlje pokuljala.." (Hud, 40.) I zaista Allah neće promijeniti stanje jednog naroda, dok taj narod ne izmijeni svoj odnos prema Allahu, dok se ne popravi i kvalitativno ne izmijeni! Pa, hoćemo li se opametiti, hoćemo li se pokajati, tobe doći, hoćemo li Allahu na sedždu pasti?! Samo da ne budemo kao oni koji iskreno dovu upućivaše kad su bili u opasnosti, a čim ih Allah izbavi i vrati u normalu, oni se ponovo okrenuše i starim se lošim navikama vratiše, kao da nikad Allaha nisu ni spomenuli. Ovakvi su najgori! " Sanin Musa "
Prikaži sve komentare (165)