koja ironija hapse i osudjuju oni koji su proizveli ovakvo stanje kao rezultat 20 godina kriminala i korupcije na svim nivoima vlasti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAMO SE VI ZAYEBAVAJTE SA NARODOM, OPET CE SVE GORITI I JOS PORED TOGA VASE VILE I VIKENDICE !
zao mi samo sto je narod popusio spin vlasti da se radilo o politickim protestima za necije interese, a ne o socijalnim protestima pa se dio naroda ohladio i tako su ugusili bunt! Sve su radili i pricali kako bi degradirali protestante a sebe digli kao da STITE drzavu. Prvo su prozvali da je ovo drzavni udar, pa onda rat, pa da su protestanti narkomani, huligani, TERORISTI itd itd dok na kraju nije izasla ideja da su placenici iz Srbije! I opet na kraju narod ispusi foru, a vlast ostane u TEHNICKOM mandatu koji se nista ne razlikuje od onoga pravog. Necete tako biti sljedeceg puta!
Mene su uhapsili zbog ucesca na demonstracijama u Sarajevu 07.02...samo zato sto sam iskazao nezadovoljstvo na ulici,zamo zato sto ne zelim prihvatati sudbinu koju nam namecu politicari,samo zato dane ne provodim pijuci kafice...evo ja se prvi poserem na sve politicare,od A do Ž,sto mi nisu omogucili da zivim normalnim zivotom.
Prikaži sve komentare (138)