Wow! Dug je put do tolerancije... Koliko mrznje i agresije na jednom mjestu, usmjereno ka osobi koja jednostavno izgleda drugacije. That's all! Niti je koga uvrijedila, niti je sta trazila, niti je koga napala ili ubila - cura/frajer/sto god da je jednostavno ima svoj fol i zivi svoj zivot. A vecina ovdje bi je lincovala da moze. Sokira vas "bradata zena", a ne sokira vas vasa mrznja i iracionalna agresija, te nedostatak ikakvog pijeteta u komentarima. Neko dole napisa da se osjecao "maltretirano", da je ovo "izopacenost" Evrope! Koja patetika. Jeste li se ibretili kad su Poljakinje na sceni simulirale porno-scene? To je ok? Nastup Conchite je bio apsolutno dostojanstven, bez ikakve histerije u pozadini, pjesma je bila najbolja, a ona je super otpjevala. Sve ostalo je nebitno.
Sta je tolerancija? Sta je demokratija? Sta je sloboda? Tebi se on/ona svidja to je ok.. to nazivas tolerancija Meni se on/ona ne svidja to nije ok.. to je neka fobija... Ne osporavajmo prava drugima ako trazimo od drugih da ne osporavaju nasa prava...
Ne svidja se ni njoj nego Mini je "moderna" is fura se na Zapad pa promovise "toleranciju" a blage veze nema da je to proturivanje sejtanizma medju narod. Jos ona ima mnogo da nauci o ovom svijetu.Zato se zenama ne da da hodaju tamo gdje netreba jel slabo kuze ko vlada ovim svijetom.
Prikaži sve komentare (719)