da je znao u šta će se bosna pretvoriti ne bi mu palo na pamet da piše pismo takvog teksta. iz borbe za bosnu jednaku za sve, borba se pretvorila u borbu za bosnu po mjeri bošnjaka. izdali smo i mikulića i šibera i druge velike bosanske patriote.
@vlado krivo govoriš vlado. ne žive ovdje jedino bošnjaci, toga su bošnjaci svjesni, dok drugi to nisu. ne traže bošnjaci treći entitet, niti RS. bosanstvo su izdali drugi. bošnjaci su spremni podnijeti žrtvu, ali neće više biti prevareni
ne dijelimo isto mišljenje. bošnjačka vlast pod krinkom borbe za multietničku bosnu čini sve da izbace srbe i hrvate iz bosne. a hrvati i srbi u bosni čine sve da otcijepe što veći dio bosne za sebe. to je vidljivo na svakom koraku. da hrvati i srbi ne poštuju bosnu vidljivo je u svakom dijelu b i h gdje su oni većina. a da bošnjaci lažu kad govore da se bore za bosnu jednaku za sve, vidljivo je također na svakom koraku. kraj crkvi stoje policajci koji čuvaju taj objekt, na izlazu iz gradova često su natpisi na turskom jeziku, brojevi i nazivi ulica su u sarajevu na zelenoj pozadini premda su prije rata bili na plavoj, zidovi oko pravoslavne crkve na pofalićima su također obojani u zeleno, fasada veterinarskog fakulteta je također promijenila boju, džamije niču ko gljive poslije kiše, je li to multietnička bosna.
Prikaži sve komentare (77)