Koje ba nove muftije, pa haman svi pa isti. Trebali ste krenuti od smjene Softića i onih koji otvoreno i dalje surađuju sa strankom SDA koja je odavno postala dželat svog sopstvenog naroda (ne interesuje me niti jedna stranka ali je SDA bila moja nekada). Mijenjajte svoje nametnute "zakone" prema džematlijama, ne naplaćujte dženaze tako da bukvalno opljačkate ljude kada žele nekoga da ukopaju, počnite u svojim institucijama sa ahlakom ili ti lijepim ponašanjem koje toliko propagirate a ne sa ignorisanjem svega i svakoga ko misli drugačije i ko nije sa vama u talu. Neka nam Allah dž.š pomogne sa ovakvom IZ i sa ovakvim ljudima na čelu iste, i oni kao i političari, gledaju svoje stolice te i ne pokušavaju da se riješe svega onog lošeg u svojim redovima.
Doći će ali će biti kasno. Naše efendije mogu da gledaju da im je narod gladan dok su njihovi stomaci puni. Ne želim da kao čovjek koji razmišlja svojom glavom poslušam u svemu te i takve efendije kakvih ima mnogo u našim džamijama. Reisu Kavazoviću želim da mu Allah dž.š podari snage da se riješi svega nepoštenog u svojim redovima.
hvala njima pa narod odvlace od islama...bjezi bolan ko bi zivio ovdje kad bi svi postali vjernici po kur'anu. neka nama ovako ..bolje je ;D
Prikaži sve komentare (53)