Poginuo nakon napada bombaša samoubojice. Čitaj, poginuo od strane drugog mudžahedina, vjerojatno pripadnika Al-Nusre koji je izvršio samoubilački napad. I sad, i jedan i drugi se nađu na sudu kod Allaha i kako sada dokazati tko je bio pravi mudžahedin, a ko murted? Tko je poginuo na Allahovom putu, a tko nije? Tko će u dženet a tko u džehenem? Jedan drugoga bi najrađe uhvatili za vrat, ali sad je gotovo, obojica su mrtvi i povratka više nema. Zajebana situacija, moram priznat. Zajebana situacija, moram priznat.
Sve je moguće. Ako je bio u Nusri onda su ga ovi iz IDIŠ-a ubili ili ako je bio u IDIŠ-u onda su ga ovi iz IDIŠ-a ubili. Ali ovo mi više liči da ga je IDIŠ smaknuo, jer Nusrini mudžahidi se ne raznose bombom.
Piše da je bio u IDIŠ-u. A i ona zastava na donjem videu gdje on govori je IDIŠ-ova. U krivu si da se Nusrini mudžahidi ne raznose. Gledao sam video napada Nusre na centralni zatvor u Aleppu i imali su bombaša samoubojicu u kamionu natrpanom eksplozivom koji se trebao raznijeti pred ulazom, ali su vojnici SAA onesposobili kamion pa se raznio prije toga.
Prikaži sve komentare (130)