Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezveze izgubljen zivot kao i mnogi drugi isprani mozgovi razlicitim (samo)ubilackim ideologijama.
i gori
Jedan terorista manje.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
gospodo novinari,Kreuzberg nije grad,nego cetvrt Berlina.
haha nemoj da ih nazivas novinarima,uzdizes ih s tim u nebesa :)))
brad da i to pretežno naseljen turcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije bitno koje si nacije,bitno je da si Musliman
jedan ode gospodaru svijetova , a 10 jos boljih popune njegovo mjesto
Kako stvari stoje, neće ni oni dugo čekati...
Jedan terorista ISILa manje
Sta je trazio to je i dobio,ko se lati maca od maca i gine!!!!
@internacionalac kad bi znali vi koji vrijedate iskrene muslimane sta vas ceka, kad bi znali.
RUZNO JE RECI MOZDA JE GRIJEH ALI ON SE ISCUPAO IZ GOVANA I USO U JOS GORA GOVNA
Da si ti jare nastavio "repati" i dalje... Ovako si "izrepo" svoje.
Isti Will Smith oca mi !!
Meni više liči na Kimbo Slicea
Poginuo nakon napada bombaša samoubojice. Čitaj, poginuo od strane drugog mudžahedina, vjerojatno pripadnika Al-Nusre koji je izvršio samoubilački napad. I sad, i jedan i drugi se nađu na sudu kod Allaha i kako sada dokazati tko je bio pravi mudžahedin, a ko murted? Tko je poginuo na Allahovom putu, a tko nije? Tko će u dženet a tko u džehenem? Jedan drugoga bi najrađe uhvatili za vrat, ali sad je gotovo, obojica su mrtvi i povratka više nema. Zajebana situacija, moram priznat. Zajebana situacija, moram priznat.
Sve je moguće. Ako je bio u Nusri onda su ga ovi iz IDIŠ-a ubili ili ako je bio u IDIŠ-u onda su ga ovi iz IDIŠ-a ubili. Ali ovo mi više liči da ga je IDIŠ smaknuo, jer Nusrini mudžahidi se ne raznose bombom.
Piše da je bio u IDIŠ-u. A i ona zastava na donjem videu gdje on govori je IDIŠ-ova. U krivu si da se Nusrini mudžahidi ne raznose. Gledao sam video napada Nusre na centralni zatvor u Aleppu i imali su bombaša samoubojicu u kamionu natrpanom eksplozivom koji se trebao raznijeti pred ulazom, ali su vojnici SAA onesposobili kamion pa se raznio prije toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ajd sada da mu potažimo posljednju sliku na Putvjernika.com. Netko sakuplja...
Jedino što ćeš vidjeti na toj slici su ostaci automobila i džon od čizme.
Šteta je što nije stigao otpjevati koju o ubojstvima djece i civila u kojima je sudjelovao. Nije stigo, zadržalo ga.... ahahahaha
Au kako je DESO pjevo,boli glava
ahahahahahah, čuj u njemačkom gradu Kreuzbergu...gdje se nalazi, pored njemačkog grada Neukölna???? ahaahahha
U Siriji je ubijen kao član grupe Islamska država Irak i Levant. Ti se bore protiv svih. I protiv SAA i protiv FSA, Islamskog Fronta, a u zadnje vrijeme i protiv Džebatun Nusre koja je od Zarkavija priznata kao grana Al-Qaide u Siriji. Uglavnom, poginuo ubijajući druge muslimane. Mašala.
sto ga ovi podrzavaju i govore kako je osigurao Dzenet, pa zasto visite na klixu, idite i vi u Siriju, nek vas ubiju pa osigurajte sebi Dzenet...pranje mozga, jasta vec je pranje mozga....
eh treba imati muda lahko je biti internet džihadist