ovo pitanje oko antikoruptivnih zakona je pokazalo ko je za to da se kriminalci strpaju u zatvor a ko ne, glasanjem u parlamentu kadrovi SDA, SBB i HDZ su stali u odbranu kriminala i korupcije jer su oborili set ovih zakona koje je izmedju ostalog podrzala i EU i medjunarodna zajednica
Bas tako, jasno su se oznacili oni koji su protiv korupcije. Koji ne zele vratiti ono sto su godinama pljackali i opljackali od ovog naroda. Iako je Evropska komisija rekla da su Antikoruptivni zakoni dobri i da ih treba usvojiti ipak SDA, SBB i kompanija nije zeljela da digne ruku za njih, jer bi usvajanjem ovih zakona znacilo da oni idu u historiju i u zatvore! jer bi morali vratitis ve sto su godinama ukrali!
Pa ovaj SBB je vece zlo od SDA!? A znate zasto? pa napravljeni su od otpada SDA, od svog onog sljama koji nije mogao da nadje mjesto u SDA, presao je u SBB. i sta ocekivati od jednih takvih ljudi, nego da budu samo jos gori od SDA. Neka se stide i srame, narodu jadnom pricaju da se oni bore protiv korupcije, a onda glasaju protiv antikoruptivnih zakona. Fuj stranka- SBB!
Prikaži sve komentare (281)