Oslobađanje Vlašića je zadivilo čak i generale vojske SAD-a, koji su govorili kako je to nemoguće uraditi bez artiljerijske i zračne potpore. Ovi momci su skinuli 'kapu republike srpske', kako je Vlašić nazvao zločinac Karadžić, bez obje stvari, po ogromnom snijegu i velikoj zimi. Veliko im hvala na svemu, kao i svakom pripadniku ARBiH, jer bez njih, njihovog ratnog umijeća i njihove žrtve danas nebi bilo nas i naše domovine.
I sta sad imas od vlasica? 100 ovaca i dva hotela. Vise je ljudi izginulo u toj suludoj samoubilackoj akciji nego sto ih danas tamo zivi. Svi mladji od 50 godina otisli u zenicu i sarajevo.
@Dorn, sa Vlašića je sijana smrt po Travniku i Zenici i da je tvoja voljena VRS pobijedila u toj bitci, usta bi ti bila puna poruge prema ARBiH, ali ovako ti je Vlašić beznačajan. Vlašić je vama bio itekako važan. Nebi se sva kamarila iz genocidne šepurila oko repetitora za novinare. Tu ste dobili po nosu od mnogo slabije opremljenog neprijatelja, po nepristupačnom terenu. Gubitci uopće nisu bili veliki kada se uzme kakav je teren bio. Zašto? Zato što ste bježali ko kokoši.
Prikaži sve komentare (337)