Samo budale mogu glasati za Erdogana koji ogranicava slobode naroda i direktno uvodi diktaturu u sistem drzave... vidjet cemo sutra da li su budale ili ne
kako za koga,reci mo skoro 80% naroda te drzave prije erdogana im je pravo bilo uskraceno,od nosnje pa do svega,prije erdogana ta drzava je bila na ivici glada duzna MMFu na milijarde,zakon los napravis mali problem budes pritvoren i da izvines silovan,bilo je skorz nesigurno uci u tu zemlju ,nepravda se vrsila nad kurdima,al to je sve erdogan pobolsao dao pravo kurdima dao narodu pravo zabranio vojni rezim i maltretiranje naroda u policiji,e sada MMF vodi kampanju protiv te vlasti jer vec ta drzava zeli da posudi MMFu ,i vode se razni udari preko drustvenih mreza jer pokusaj da stvore nemir protestima nije uspio,ne kazem da nema korupcije u koju vlast , je nema i to u svijetu.
Vi iz SDP ste poznati po takvim kvalifikacijama ljudi. Provjeri malo sta je čovjek napravio od Turske dok je na vlasti pa ćes vidjeti da mu tvoj idol Zlajologlu nije ni do članaka. Jasno mi je da se zapad boji jake i napredne Turske samo mi nije jasno šta ti imaš s tim??? Turski narod će odrediti ko će zemljom upravljati, ti s tim nemaš nikakve veze!
Prikaži sve komentare (83)