Nek' su pametni ovi što skidaju software s torrenta... sve je puno malware-a, pa se onda pitaju što im je usporio nov računar... Bolje onda skidajte linux distribucije (besplatne za korištenje), pa bar imate legalan i funkcionalan software
60% ne zna da koristi i WinOS, a da koriste Linux platformu. Ti mora da živiš negdje u idealnom svijetu kada možeš izdvojiti stotine maraka za neke programe. Možda bi platio svaki program koji imam na računaru da imam normalan posao i normalnu platu koja bi to sve omogućila. Ali pošto nam je država u K i jedva kraj s krajem, ne pada mi na pamet da plaćam još i to. Jedno veže drugo, tako da živila piraterija!
@NikiLauda: Koristenje Linuxa je kao i koristenje Windowsa ili Mac OSa... U biti nema velike razlike, osim sto je na Linuxu sav funkcionalni software "open source", tako da ne moras trositi godisnji prihod na office pakete, programe za obradu slika itd... (da ne nabrajam). Tih 60% koje spominjes, su svakako kompjuterski nepismeni, te im nece predstavljati bitnu razliku da li im je na kompjuteru ovaj ili onaj OS. Slazem se da nam je drzava u q, pa umjesto da naplati PDV od prodaje software (bilo domaceg ili inostranog) tolerise pirateriju (ne samo software, nego i muzike, filmova, knjiga, diplomskih, magistarskih i doktorskih radova)
Prikaži sve komentare (47)