Nevjerovatno je i neshvatljivo koliko su Muslimani glupi.(i ja sam Musliman,Allah dz.s mi je svjedok). Gdje god je bilo sve ispravno,oni "popravise",evo,odlucili su i Veliko Tursko,veoma ispravno carstvo da "poprave".Da uvedu demokratiju. Sada kada bi covjek proveo anketu da se izjasni sta je demokratija,kunem se da jedan ne bi znao objasniti istinska nacela demokratije. Ja cu vam pouzdano i odgovorno reci bar jedno nacelo;Musliman nije za sistem demokratije;musliman treba cvrstu,odgovornu, pravednu ali prije svega ostru i autoritarnu "ruku"koja ca ga voditi,upucivati i odredjivati. Denokratiha je apsolutno izmisljen pobam koji se NIGDJU u svihetu ne primjenjuje.Navedite beku zemlju ako grijesim. Turci,ooo turciii,kanite se corava posla i ne popravljajte ispravno!!!
"Denokratija je apsolutno izmisljen pojam koji se NIGDJE u svijetu ne primjenjuje. Navedite neku zemlju ako griješim": Njemačka, Švedska, Norveška, Nizozemska, Danska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Island, Estonija
I slijepom covjeku treba pas vodic, tako izgleda tnt i tebi. Kad bi svi znali mislit svojom glavom, tad bi ovaj svijet bio bolje mjesto za zivjet :)
Prikaži sve komentare (63)