@Zvornik Neko ko se sastaje sa nacionalistima kao što su Dodik i Kusturica, neko čiji otac ne priznaje granice države nezavisne BiH i tvrdi da je BL u Srbiji, neko ko kaže da je Mladić komplikovana tema, neko ko se javno putem TV obraća naciji u Srbiji da se bori za Kosovo i spori prava građana Kosova može se s prvom biti okarakterisan kao nacionalista. To što smo mi nekada živjeli u jednoj zemlji nije nikakav argument za njega kao čovjeka. Da je Jugoslavija valjala, ne bi se raspala. Od Srbije su se svi otcijepili i niko ne želi nazad. Možda bi Srbija željela ponovno ujedinjenje, ali niko više ne želi pod njihovu čizmu. Šteta je što je Novak podlegao političkim uticajima i nije svoje ponašanje zadržao u granicama sporta. To što on igra dobar tenis ne znači da je kompetentan za politiku i nije smio sebi dozvoliti da ga političari koriste.
Hvala na prosvjetljenju, od sad pa nadalje ga neću podnositi jer je njegov otac rekao da ne priznaje granice Srbije i BiH i jer se bori sa Srbe na Kosovo više nego naši bošnjački političari za Bošnjake u RS-u. Selam
aaahihihihihihhihihihihihihiii...daj se odlucite...jel volite djoleta il ga mrzite.....mislim da zivot sa podvojenim licnostima sa kakvim zivite nevodi nicemu dobrom :)))))...podsjecate me na goluma :)))))
Prikaži sve komentare (37)