HDZ -ov uzor je Boban i ustaška ideologija.To nikad nije umrlo.Oni to pokušavaju sakriti,i ko' fol nešta guraju,ali nevješto.Moraju znati da im nema trećeg entiteta bez krvi.Jedva su nas zaustavili Vašingtonskim sporazumom,'94.-te.Malo je falilo da ih sve ne pobrišemo.Sad igraju na političku razjedinjenost Bošnjaka,ali ako pukne,svi smo ko jedan,to nek znaju svi.
Evo jednog od čistih ekstrakata tzv. bosanskohercegovačkog multietniĆara. On toliko voli svoje komšije Hrvate da bih ih čak (pazite sad) humano pobrisao. Kaže stari dinosaur turske orijentacije da "lipa njihova" je još lipša kad si dva metra pod tom istom zemljom a svakako ne treba zaboraviti ni njegove multietniĆke pokušaje da uredi državu kako njegovom, da mi prostite, dupetu odgovara. Dragi multietniĆki komšija, susjede, znaš, nekad treba to dupe i dobro obrisati da ne zagađuje svaku stolicu na koju sjedne.
"TiHI" šefe,ja guzicu ne brišem, nego je perem pa ti vidi ko zagađuje više ti ili ja.Ne prijetim nikom nego kažem ono što jest, a to je da,kad nisi dobio treći entitet onda kad smo mi bili nenaoružani i neorganizirani(pa smo vas i takvi s*** da vas je Tuđman spasio Vašingtonskim sporazumom),nešćeš ni sad.Nego,daj da radimo a ne da ratujemo.Ako ti je do tora,uzmi 20 KM,kupi letve,pa si ga napravi i živi u njemu,a ja ću se boriti da idem u Evropu,zajedno sa svim dobronamjernim ljudima,krstili se ili klanjali.Što se tiče Hrvata,mogu ti reći da sam maloprije bio na pivi sa svojim najboljim frendom ,koji je ,viđu vraga, Hrvat.Ali čovjek, ljudina koji zna ko je i šta je,koji se borio sa mnom za ovu državu,a ne protiv nje i ne za treći entitet.Kad se probudimo ujutru,ne naupadnne ni njemu ni meni da smo Bošnjak i Hrvat,nego da živimo u bijedi i nas ne pati nacionalizam kao tebe nego neimaština.Dakle u Bosni žive Bošnjaci ,Hrvati,Ustaše,Srbi ,Četnici i ostali.I svi smo manje-više siromašni.A,papane,Evropa se ujedinjuje i postaje megamultietnična,Amerika je već takva,samo se neki papani u BiH žele zatvoriti u torove.
Prikaži sve komentare (216)