@Vipla Sta je sa Borcem na Kosevu ? Ulete dva navijaca, uhapse ih i isprebijaju ih na terenu ko zadnje dzukce. I igraci Borca odbiju da izadju na teren, zapisnik se mjenja posle utakmice, uprava F.K Sarajeva trazi da bude tu na zasjedanju. Ali to nekome ne odgovara i ono 0:3 za Borac. Ista situacija prije par sezona u BL, uleti navijac udari naseg igraca, naravno odbiju nasi izaci na teren kad ono opet 3:0 za Borac ?! Ili transparent ABiH na Kosevu i prekid utakmice, a na VRS se ne reagira ?! Zasto?! Ide u korist svih nas, da se korupciji stane u kraj, ne samo u fudbalu nego generalno u drzavi ! A vama (citaj Manijacima) najvise smeta ovo, zasto ?!
Sta ces, njima ne odgovara ovo, jer znaju svi kako oni dolaze do titule. Gore si naveo primjere, ne treba ništa više, samo to vidjeti i svima je jasno da nešto ne štima, tj. da ima korupcije. Uprava radi svoj posao, a naš posao je da dođemo u što većem broju na Koševo! :)
Pogledajte malo statistiku od prošle sezone (i polusezonu), kome je svirano više jedanesteraca i protv koga je svirano više crvenih kartona! Nemojte samo mlatit' praznu slamu. Nadjite na internetu i ovorite oči!
Prikaži sve komentare (121)