...samo donacija i donacije i sadaka... ...ne bo dog da klinicni cenri i bolnice itd (budzetski) potrose koju marku na na opremu sa kojom rade tj za svoj alat...isto mehaničar nemoze odrzavati radionicu ako nece kupiti alat naši samo gledaju i mole za pomoc i sadaku a sredstva za to...potrosise na sebe i svoje plate! i kad dobiju ta sredstva samo ih stave u magacine jer niko ne zna rukovati sa njima jer nema nikakvih obuka kadrova zato nam svaki ko nesto ima pod palcem a politicari prvi za svaki MALTENE ASPIRIN DA MU SE PROPIŠE IDE U ZAGREB ILI LJUBLJANU ILI NJEMAČKU KOD DOKTORA ! pa posto se i ovako narod vec u vecini primjera lijeci vani...a i elita isto... sto ce nam bolnice i klinicni? to treba sve raspustiti kuci...a ostaviti samo hitne sluzbe da rade!
...na drugoj strani curi golem keš, arese moj dobri...sitno je to što ode za plate prekobrojnim (koji su po 10-15.000 dali za posao) u odnosu na ostale "ćapalaje" :)
...znam...kao recimo onog jel RAdeljaša ono glavnog iz zdravstvenog kantona sarajeva sto je u parlamentu pa se hvali satom od 70 000 eura! jeste mogu to izgledati kapljice u odnosu na okean ali ti znas commi da je svaki okean sastavljen iz mnoštva kapljica! ;-)
Prikaži sve komentare (46)