Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok politicari kradu, jedina osoba koja daja i poklanja ovom narodu. Bravo Sanela!!!
A ipak ima bolesnika koji pljuju po njoj kako ne valja, kako je kurva, sponzorusa :s Svaka cast Sanela!
BOLJE JE NJOJ DA ONA OSNUJE SVOJU TV STANICU KOJA CE RADITI ZA INTERES BOSNJACKOG NARODA I ISKLJUCIVO U NJEGOVU INTERES KAKO BI IH INFORMISALA STA SE ZAISTA DOGADJA I KAKO BI UKAZIVALA NA ANOMALIJE KOD BOSNJAKA U VLASTI I POLITICI! KAD SE TO RIJESI, ONDA CE PAMETNI POLITICARI STVORITI USLOVE DA KUPE PEDESET OVAKVIH APARATA I NECE BITI POTREBNE DONACIJE DOBRIH I NESEBICNIH LJUDI. I PORED SVEGA, OVO JE GASENJE VATRE SLAMKOM!
...samo donacija i donacije i sadaka... ...ne bo dog da klinicni cenri i bolnice itd (budzetski) potrose koju marku na na opremu sa kojom rade tj za svoj alat...isto mehaničar nemoze odrzavati radionicu ako nece kupiti alat naši samo gledaju i mole za pomoc i sadaku a sredstva za to...potrosise na sebe i svoje plate! i kad dobiju ta sredstva samo ih stave u magacine jer niko ne zna rukovati sa njima jer nema nikakvih obuka kadrova zato nam svaki ko nesto ima pod palcem a politicari prvi za svaki MALTENE ASPIRIN DA MU SE PROPIŠE IDE U ZAGREB ILI LJUBLJANU ILI NJEMAČKU KOD DOKTORA ! pa posto se i ovako narod vec u vecini primjera lijeci vani...a i elita isto... sto ce nam bolnice i klinicni? to treba sve raspustiti kuci...a ostaviti samo hitne sluzbe da rade!
...na drugoj strani curi golem keš, arese moj dobri...sitno je to što ode za plate prekobrojnim (koji su po 10-15.000 dali za posao) u odnosu na ostale "ćapalaje" :)
...znam...kao recimo onog jel RAdeljaša ono glavnog iz zdravstvenog kantona sarajeva sto je u parlamentu pa se hvali satom od 70 000 eura! jeste mogu to izgledati kapljice u odnosu na okean ali ti znas commi da je svaki okean sastavljen iz mnoštva kapljica! ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je bogdom vise ovakvih humani,svaka cast djevojko.:)
kako ovo ...nema Šanke nigdje u tekstu, niti na naslovnici...samo seka Senka
ovo je gest koji je za svaku pohvalu. I politicari nasi se slomise donirajuci
I pošto se rastala valjda je Sanela Ćatić, ne možeš biti rastavljen i nositi prezime od bivšeg muža, to malkice bolesno...
ja da se rastajem sigurno bih vratila prezime, to nije moje, ako se opet oženi što će imati obje njegovo prezime? promjena dokumenata uopće nije komplicirana i nude ti skoro besplatno u sklopu rastave u određenom roku.
svaka čast, ali lako njoj kad se udala za bankara teškog miljarde, a nakon razvoda je dosta i ona dobila...
sanelaaaaa sanelaaaaa zašto me nisi htjela :) Svaka čast za sve lijepe stvari koje si učinila za svoju zemlju i jer nisi nikad zaboravila na svoje korjenje. respect
Bravo školska !!! A nevezano za Sanelu , je-bo sandžaklije , mrš kući bando.
Direktorica KCUS-a, prof. dr. Senka Mesihović-Dinarević? Da nije mozda u pitanju supruga SDP-ovog federalnog ministra 'dabogda te Sanko lijecio' zdravstva?
fala joj
svaka cast!!
Svaka cast! Samo paziti da aparati ne zavrse u privatnim praksama!
Koja je to ljudina od zene,a treba pitati onog srbindzakliju sto mu je platila kauciju,koliko je on donirao nasem zdravstvo obzirom da je na racun ovog drustva izgradio zgradu fakulteta vrijednosti 40 mio. maraka. Bravo Sanela,koliko god ti das Bog ce ti vise vratiti!
MRS u PM. Sandzak je Bosna, sandzaklije su historijski Bosanci, prema tome svako govno koje razdvaja i zavadja bosnjacki narod, kao i u Bos. Krajini, MRS U PM.
Pitaj ti ljudinu od zene kolika joj je kilometraza levatino glupava bosanska
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Carica!!!!
Sanela ti si ponos BiH....