vodeći francuski mobilni operateri počeli su dobrovoljno nuditi pakete u kojima više ne naplaćuju posebne naknade za roaming. ---------------------------------- Ovo naprosto nije tacno. Oni nude potpuno besplatne pozive iz Francuske sa mobilnih telefona na recimo fiksni telefon u Bosni, Hrvatskoj i Srbiji i potpuno besplatne pozive u Francuskoj, izuzev specijalnih brojeva. Medjutim roaming je normalan, kao i svugdje, sto znaci, iskljuci telefon.
EVO KAKO IZGLEDA SA MOBILNIM U FRANCUSKOJ. NJIHOVI TELEKOMI SU DALEKO NAJBOLJI U EUROPI. ABONENT 24/24 & INTERNET 3Go 19€99 /mjesecno --------------------------------- • Pozivi, SMS, MMS bez limita (ukljuceni u cijenu, Francuska) • Pozivi ukljuceni u cijenu i bez vremenskog limita iz Francuske ka fiksnim telefonima u 55 zemalja ukljucujuci i Kinu (Bosna, Hrvatska, Srbija i Slovenija u tih 55 zemalja, s tim sto Srbija je rijetko ukljucena u cijenu, a ostali skoro u svim ponudama) • World&YOU : pozivi/SMS bez limita u inostranstvu ka Francuskoj preko Wifi •Internet 3Go sa 4G, poslije potrosena 3Go surfanja, internet brzina se smanjuje, ali je i dalje ukljuceno u cijenu https://www.b-and-you.fr/home-v3#
Ili recimo abonent bez angaziranja, sto znaci mozes ga danas odjaviti ako zelis, na kraju mjeseca ti se gasi broj. 2H razgovora mjesecno, bez limita SMS i MMS u Francuskoj bilo da je poziv na mobilni ili fiksni, cijena 2,99 EUR/mjesecno, nema skrivenih troskova.
Prikaži sve komentare (42)