Joj ljudi što ove stranačke plaćenike puca paranoja. Pa oni ni majci svojoj vise ne vjeruju. Tačno ih počinjem zaliti :)) Samo im se priviđaju "oni drugi" :)) Kod njih nema neutralnih, moraš biti nečiji. Halo ba ima nas koji smo samo mamini i babini i koji pričamo ono što mislimo a ne ono što nam neko kaze. Ima nas koji ne znamo ni gdje su te partiske centrale i koji čak nikada nismo ni glasali. Znam da vam je od silne paranoje teško u to povjerovati ali je tako :)) Halal vam svaki dinar koji zarađujete od svojih stranaka jer vam stvarno nije lako :)
Znas kako kod nas kazu za onu kletvu, "da bog da imao pa nemao". Strah se uvukao u drustvo, ali sada u onaj dio drustva koji vec godinama zivi na racun svih gradjana. Dvije stotine demonstranata na ulicama grada koji broji oko 500 000 stanovnika sve nam govori. Kada bi kojim slucajem demonstranti krenuli prema Poljinama, vjerujem da bi se pola SA diglo na noge protiv demonstranata, öolicija bi mogla uzeti slobodan dan...
@gastarbajter Upravo tako... A kad ce smijenjivati one sto rade u Opstini ??? Svi su korumpirani a pogotovo u Opstini Stari Grad...... Hadzibajric lopov sta god je obecao nije ispunio ili zapocne pa sebi ostalo ukrade..
Prikaži sve komentare (112)